P-pennut täytti puoli vuotta. Tuntuu että niiden syntymästä on paljon enemmän aikaa, mutta nämä onkin olleet erityisen touhukkaita. Juhlapäivän kunniaksi satoi myös eteläiseen Suomeen lunta josta pääsi Nappi ja Petukin tahoillaan nauttimaan. Petu oli laskenut jokaisen lumikolallisen kun Nappi oli rakentanut elämänsä ensimmäisen lumiukon.

Koska lunta on jo sen verran että potkuttelemaan pääsee, ollaan lenkit tehty pääasiassa potkurilla. Suksetkin on kaivettu esiin mutta koirahiihtoa ei ole vielä käyty kokeilemassa kun koirien latuvuoro on sen verran myöhään illalla (klo20-21) että se vaatii hiukan perhe järjestelyjä mikäli ladulle haluaa.

Plättä oli Jounin kanssa Kuhmossa metsällä josta ajosta saatiin muutkin kuin mukavaa ääntä. Valkoinen iso jänis oli kotiin tuomisina. Muutoin on kaikki treenit ollut tauolla, näyttelyitä on kalenteriin merkitty ensi vuodelle ja toiveissa on päästä jälleen agilitynkin pariin. Uudet näyttelysäännöt tai paremminkin ne vanhat joilla harrastuksen oon aloittanut, kävin opetteleen. Menee varmaan joku näyttely että sisäistän ne täysin sillä oon sen verran hyvin ne aikoinaan päästäni hävittänyt. Pienemmissä rotukehissä kuten beagleissä tuskin isompia ihmettelyjä on, mutta niissä roduissa joita näyttelyissä on paljon voi välillä mennä sormi suuhun.