Lämmittelyksi ja herättelyksi tehtiin ensin A-putki harkka. Siinä suoritettiin A molemmista suunnista  ja koira piti tökätä putken sokkopäähän. Jostain kumman syystä Plättä ois niin mielellään halunnu putkeen käskyllä suorittaa A-este uusiksi. Vuoroa odotellssa harkattiin puomia.

1-6 esteet. Plätän persvieterit joutui koetukselle kun sen piti odottaa ekan esteen takana niin että ehdin kakkosen taakse. Karkas pariin otteeseen. Puomin alastulon vedin reippaasti ja niinhän se on että pikkukoiralla on valtaisat loikat.

6-12. 9-putken jälkeen ois ollu ihanne suorittaa aita ja pituus 2-hypyn takaa ohjaten jolloin 12-putkella ois ollu ajoissa. Ei me vielä semmosta, sain kyllä juosta kiivaasti ja valssata pituuden jälkeen. Pituudella Plättis haahuili, milloin ohi milloin palikoita pitkin juosten. Sitä piti sitten vähän varmistella mutta loppu tunnista Minna totes että turhaan varmistelen. Plättä sen osaa mikäli asia sattuu vaan kuningatarta miellyttään.

Ruokakupilla houkuttelua irtoamaan hypyille 17 & 18. Ahne toimii aina, ois toiminu myös muiden vuoroilla. Lopuksi esteet 12-18. Keinulla palkkasin hyvästä suorituksesta, ennen A-estettä leikkasin toiselle puolelle ja vedätin loppusuoralle. Plättä oli suorittanut A-esteen kolmella loikalla! Se oli suorastaan lentänyt harjan yli (ja myös kontaktin). Liekö vähän itekki säikähtäny sillä sen jälkeen se suoritti esteen asiallisemmin.