Papu pääsi nometreeniin sunnuntaina. Edellisestä treenistä onkin jo joku tovi. Kamera ulkoili mukana, jotta todistusaineistoa tulisi talteen. Mutta niin vain kävi että Ainoa kuva Papusta on kun se katsoo auton ikkunasta toisten treenailua. Sitten loppu akku. Onneksi Kaisalla oli kans kamera mukana.

Koska emännällä on vieläkin pitempi treenitauko tässä lajissa kuin koiralla, sai muut tehdä eka töitä. Papulle tehtiin helppoja ykkösmarkkeerauksia. Kun ne toimi kuin tekijällä, tehtiin kakkosmarkkeerauksia. Nekin tuli talteen.

Eteenmenoa kokeiltiin kans ja siinä stoppi tuli ekan risun kohdalle josta koira epäuskoisena palas takasi. Näyttö ja lähetys jolloin vauhti riitti koko matkalle. Kiva oli treenata pitkästä aikaa. Ehkä seuraavaan treeniin ei pidetä näin pitkää taukoa.

Näinpä Foxi-pojan vauhdissa, siis kirjaimellisesti. Sanoinkin että jos oisin noudettava dami, suorastaan pelkäisin. Koira tuli sellasella vimmalla kohti että kun damin napattiin kohdalla suuhun ja lyötiin jarrut pohjaan, jatkui matka vähintään kolme metriä.