Tiistaina oli harkkakisa ja tietysti vettä satoi. Eihän se muuten haitannu mut mun piti haalata nuo vapaa-ajanohjaajat mukaan jos mielin osallistua. Koska piti joka tapauksessa käydä viemässä tunnarikapulat otin Papun mukaan jos vaikka kaupungissa ei satais niin paljoa ku meillä. Turha luulo. Helka kuitenki simahti kuten autossa yleensä. Kalle taas ei halunnut jäädä autoon eikä halunnu mun menevän minnekkään, ota siitäki selvää. Joka tapauksessa päätin osallistua ja jättää vaikka leikin kesken jos joillaki menis hermot. Koska olin myöhässä jo saapuessani pääsi Papu kehiin suoraan autosta (järkevää?).

Eka liikkeenä oli paikallaolo. Papu nousi istumaan ajan puolivälissä mutta pysyi paikoillaan loppuajan. Tästä 8 pistettä. Seuraavaksi autossa volyymit alkoivat kohoamaan joten kisakaverit antoivat meidän tehdä liikkeet ekana, kiitos Kirsi, Paula ja Sara! Seuraamisessa Papu oli vähän väljä ja ainakin juoksuosuudessa jätätti. Seuraamisesta 9 pistettä. Liikkeestä maahanmenosssa ei moitteita, täys kymppi. Viimeisenä liikkeenä oli meidän vaikein: liikkeestä seisominen. Tällä kertaa Papu jäi istumaan. Suoritus oli 6 pisteen arvonen. Näillä yhteispisteillä Papu oli luokkansa kolmas ja sai 1 cup-pisteen.

Tästä innostuneena ilmoitin Papun pariin tokokokeseen, nyt on pakko alkaa treenaan että saa rahoilleen edes jotain vastinetta.