Jutta on lonkkavammanen, Reiska osittainen polvivammanen, Ruskalla on prinsessa syndrooma, Papu on muuten vaan päästä vajaa ja nyt sitten Plättä kynsipotilas.

Plätän touhutorstai Tupoksella vaihtui puuhaperjantaiksi kun vaihdoimme oman tasoiseen ryhmään. Treenit aloitimme perustreenillä eli pussia eri variaatioina. Hiukan piti kuningattaren hipiää helpata nostamalla pussikangasta. Pujottelu ei taas voinu vähempää kiinnostaa. Ei auta ku kotiläksyjä kerrata ja paljon. Sitten vielä keinua joka ihan ok.

Sitten piti suorittaa kelloa vastaan 20 esteen rata. Plättä meni kuin täi tervassa puoleen väliin asti ja vasta sitten alkoi kiihtymään. Ihan selvästi koira tarttis semmosen 40 esteen suorituksen jotta pääsisi kunnon vauhtiin, tosin ohjaajan kunto ei semmosta kestäis. Aikaa tuolla meni jotain 52 sekkaa vaikka yhdellä hypyllä Plättä hiukan empi hyppäiskö vaiko ei, hyppäs kuitenki. Taisin muuten olla puhdasta rataa. Eli kun alusta asti saisi meno viahteen isommalle niin tuosta lähtisi kevyesti pari sekkaa pois. Uusinta kierroksella nostin Plättiksen kierroksia ennen lentävää lähtöä ja jo vain vauhti oli eri luokkaa kunnes putkessa koira vinkas ja nilkutti mun luo. Kynsi oli taittunut jälleen ja verta tuli kynnen juuresta. Tämä samainen tapaturma sattui tuossa joku viikko sitten kun koira teki riemukaarroksen lähimetsään. Lopputreenit menikin toisten suorituksia seuratessa...