Agilitykö hepreaa? Perjantain treeniessä mä tipuin kärryiltä ennenku olinkaan kyydissä. Nykypäivänä joka väännöllä ja käännöllä on oma nimi eikä meikäläisen kaalin ne tahdo mahtua. Ennen tehtii vain valsseja ja norskeja eli niitä persjättöjä. Perjantaina oltiin Reiskan kans kielikylvyssä Tupoksella. Koska Vega ei ole päivittäny blogiaan niin en takaa että nimet menee oikeen, saatikka treenitkää. Romuskaisena kun tuli kuitenki treenattua.

Ekaksi tehtiin niistoja yhdellä esteellä. Reiska meni käsijarru päällä mutta onnistuhan nuo hitaastakin vauhdista. Koira oikealle puolen, oma linja kohti oikeaa siivekettä, koira takaakautta hyppy ja takas oikealle puolen. Ja sama toisinpäin.

Sitten tehtiin kaks eri versiota esteille 4-13-5-18. En muista mikä se toinen oli, mutta toisessa putkeen lähetyksen jälkeen otettiin koiraa vastaan hypyn oikean siivekkeen luota jotta saatiin koira tekemään tiukka käännös hypyllä. Tässä mulla oli käsi liian korkealla joten Reiska hyppäs väärältä puolen. Ihmisnuoltaki harjoiteltiin. Hitaalla koiralla se on vähän hankalaa saada ajoitus kohilleen.

kuva Jossulta ;)

Ratana mentiin eka pätkä 1-10. Pujottelulle takaaleikkaus, 4 putkeen lähetys ja vastaanotto vitosen takaa,  6 putkeen lähetys ja vastaanotto muurin takaa, persjättö ennen 8 hyppyä ja 10 hypylle koira piti saada jenkkikäännöksenä. Ennen toista pätkää otettiin lähettämisiä suoralle putkelle: A-muuri ja putki. Radan loppupätkä tehtiin hiukan erilain kuin kuvan numerot. Aloitus 10 hypyltä, 1keinun jälkeen lähetys 12 putkeen ja jaakotus(?), 13 hyppy ohjattiin koira oikealla jotta saatiin tehtyä muuri takakautti, suoraan putkeen lähetys ja vastaanotto 5-hypyn takaa... ja sitten loppu mun muistitila. Jään odottelemaan Tiinan päivytstä...

Lopuksi tehtiin kontaktin alastuloja kupin avulla. Reiskan juoksukontaksti osu 9/10 kerrasta.