3-vuotis neuvolassa neidin mitoiksi saatiin 94,9cm (+8,6cm vuodessa) ja 13,1 kg (+3kg). Kaikissa pyydetyissä jutuissa ensimmäinen vastaus oli "en minä ossaa" mutta pienen suostuttelun jälkeen teki. Paitsi hyppelyt ja muut liikkumistesteissä oli aina kaatuvinaan, muulloin liikkuikin sitten ketterästi kuten aina. Palikkotornia rakennettiin tarkasti ja oli hyvin tärkeää että Helkan valitsema kuva oli näkyvillä.

Neuvolassa muistuikin mieleen että tuossa iässä alkaa se loputon kyseleminen. Vielä sitä ei ole Helkalla niinkään havaittavissa tai sitten niihin kysymyksiin on jo turtunut tai kysymyksiin vastaa velipoika. Kalle sen sijaan muistaa kysyä päivittäin että milloin tulee kevät? Viime viikolla vastasin että sitten kun lumet sulaa. "Milloin ne sitten sulaa?" "Sitten kun aurinko paistaa", "Mutta nythän paistaa aurinko!" " No sitten kun se paistaa lämpimästi." " No, milloin se sitten paistaa lämpimästi?" " Öööö... keväällä..."

Viime viikon kolmenkympin pakkaset hiukan rajoittivat ulkoilua niin kaks kuin nelijalkaisillakin. Sisäleikeissä oli mielikuvitus valloillaan. Tässä Kalle on valmistanut Poppaselle ruokaa. Näyttäs olevan jänispaistia ja oravamureketta tulossa...