Viikko sitten Papu pääsi taas Plätän treeniryhmään kun oli vapaata.

Eka pätkä: (valk pallot) Papun kans otettiin eka yksittäis esteenä puomi sillä mulla ei ole mitään hajua onko se koskaan ikinä ennen suorittanut sitä tai A-estettä. Suorituksesta päätellen se ois voinu sen joskus mennä tai sitten sen ajatukset ei ehtiny mukaan. Hiukan varoen, mutta ei muuta panikointia puomilla. Pätkä sitten oli ohjaajalle haasteellisempi kun koira ei irtoa ja vaatii tsemppausta koko ajan. Nyt osasin mennä jo putken suulta hakemaan koirankin mukaan. Plätällä vauhtia oli niin taas runsaasti että 4-aidalle osuminen vaati ohjaajalta keskittymiskykyä. Puomin suoritukset sai kehuja kun Plättä tekee sen ihan alas asti yrittämättäkään hypätä kontaktin yli.

Toka pätkä: (vihreet neliöt)Tää pätkä meni molmepien kans suorastaan liika hyvin, vain E-esteelle vaati tarkan viennin Papulla kun muuten tuli ohi.

Kolmas pätkä: (mustat pallot) Papulla ongelmia taipumisessa 4-esteelle kun vauhti tyssää niin helposti jos ite ei liiku. Plätällä tuskaa tuotti odottaa paikallaan eka esteen takana ja mää ei ehdi mukaan jos ei saa vähän etumatkaa. Muuten kurvelot meni huipusti.

 

Kuva

Loppuverryttelyssä tuli mieleen vanhat ajat jolloin asuttiin kaupungissa ja kävelin aina  koirakentälle mustan ja pikkuluppakorvan. Silloin se äly oli musta ja väläys pienempi koira, nyt on toisinpän...