Papu osallistui tokon harkkakisaan, tosin oli ainoa VOI-koira muttei mittää. Mehän ei varsinaisesti ole mitään liikettä otettu ihan kokonaisena joten oli ihan mielenkiintoinen nähdä missä mennään. Papulla oli sama tekemisen meininki ku torstain treeneissä joten se tuntui ihan kummalliselta niin virtasena. Ekana liikkeenä oli paikallaolo joka tehtiin kunnon häiriöiden kera: eka Paavo paikallaoloon,ohjaaja piiloon ja sen jälkeen ALO-luokan koirat rivistöön paikallaoloon. Tässä vaiheessa säpinää oli Papulle hiukka liikaa ja se nousi istumaan. Siellä se sitte istua törötti vaikka kaks koiraa häipy rivistöstä äksönien kans joten mä oon tosi tyytyväinen suoritukseen. Oikeestihan liike ois nolla istumisen takia, mut meitä armahdettiin vitosella.

Sitten vain odoteltiin jotta alokkaat saivat liikkeensä suoritettua, Papu riekkui sillä välin kaikkien jotka vaan lähelle sattui tulemaan. Kehässä ekana liikkeenä oli ruutu. Ja kun tuuli oli kaatanut merkit ajattelin että hyvä vaan kun Papu näkee Katrin käyvän nostamassa ne pystyyn. Papu lähti ruutuun miljoonaa, kaarsi kuitenkin ruudun oikealle puolen ja kun yritin ohjata vasemmalle juoksi nappaamaan kehänauhan päästä kiinni ja lähti tuomaan sitä. Just joo ja hauskaahaan me pidetään.  Läheltä otettuna saatiin onnistumaan ruutuun meno ja käskystä maahan ja tulipa koira vielä suhteellisen nopeesti sivullekin. Hyvä hyvä.

Sitten noudot eli Papun suosikit, tai ainakin niin oon luullu. Metallinoudossa ei mitään ihmeellistä, koira meni ja tuli laukalla mikä on edistystä. Metallista kymppi. Hyppynouto on jostain syystä takunnu ja niin takkus nytkin. Ohjaajan pitää näemmä opetella säännöt kun lähetyspaikka on huomattavasti kauempana mitä ollaan harkattu. Ei hypänny Papu mennessä eikä hypänny tullessa, nouti kyllä. Tätä meidän täytyykin alkaa tehoharjoitteleen. Harmi ettei Paavo osaa agilityä mulla oiski hyvä treeni kun nää yhdistäis. Seuraavaksi tunnari jota ollaan vasta aloitettu opetteleen. Joo mä tiiä että hullua kokeilla. Koira seurasi kun Katri asetteli kapulat, oma laitettiin hiukan erilleen puhtaista. Papu ei ilmeisesti ole vielä sisäistäny "oma"-käskyä kun ei meinaa lähteä liikkeelle ja nytkin lähti vasta toisella kun annoin lisäksi käsiapua. Meni kasalle, haisteli kapulat ja lähti hakemaan omaa sitten ihan jostain muualta. Joo näinhän me on joka treeni aloitettu että se oma kapula ei ole siinä läjässä vaan kauempana. Ei se ihan tyhmä tuo koira taida ollakaan? Tämäkin otettiin vielä onnistuneesti niin että kävin itse viemässä oman sinne kasan viereen.

Viimeisenä liikkeenä kauko-ohjaukset. Koira vaihtoi hyvin kaikki asennot, suht nopeestikin mutta mutta. Se liikku hieman eteenpäin mutta myös sivusuunnassa! Tätä en nurmiaslustalla ole huomannu joten en tiiä onko tehny jo aiemminkin. Näistä kasi. Kaikkiaan pisteitä tuli (ilman kertoimia) 32/70, kolme nollaa. Oon tyytyväinen koiran intoon, lisää vain treeniä niin eiköhän ne liikkeetkin ala onnistuun kokonaisuudessa.