Treenien aiheena oli irtoamista.  Ekaksi tehtiin kaavion A ja B harjoitukset, tarkoituksena oli että ohjaaja ei mene 2-hyppyä pitemmälle vaan kääntää koiran pois päin. Plättäkin onnistui kun sain ajoituksen käskytyksessä kohilleen. Paremmin onnistui tuo B-puolen versio kuin A.

C-pätkällä käytettiin keinulla makupalla (Plättikselle meinaa olla suuren suuri houkutus). Aloituksen jälkeen piti siirtyä pujottelun "väärälle" puolen josta ohjaus keinulle ja putkeen, ja hypyt ohjattiin jälleen pujottelun "väärältä"puolen joten oli sitten valmiina ohjaamassa pujottelun aloitukseen. Plättä ei irronnut hypyille ennen kuin Minna oli kutsumassa ja tuo pujotteluhan meillä teettää töitä, varsinkin minulle  tuolta puolen ohjattuna.

D-treeniin renkaan tilalle vaihdettiin hyppy. Me tehtiin tästä helppoin versio edellisen jankkauksen jälkeen eli 6 ja 7 juuri toiselta puolen kuin kuvassa. E-versiossa koira lähetettiin putkeen sokkokulmasta. Hypyille 4-7 sain Plättään kunnon kiihdytyksen, keinu ja putki jälleen ohjaus pujottelun takaa ja nyt oltiin meidän pujottelutyyliin oikeissa asemissa :)

Niin ja kuvahan on taas varastettu Wilin blogista. Mihin me jouduttas ilman sitä;)