Kallella alkoi kesäloma. Pojasta tulee varmaan isona opettaja jos kattoo loman pituutta: 2,5kk! Syyskuun puolivälissä menee vasta hoitoon ja vuoden vaihteessa sitten joutuukin vaihtamaan hoitopaikkaa tyystin jotta Helkan kanssa menevät samaan paikkaan. Sitä ei vielä tiedä minne. Toivottavasti ois yhtä hyvä paikka kuin tähänkin asti.

Maanantaina Kalle kävi hammaslääkärissä. Kotona harjoteltiin suun näyttämistä. Vuoroa odotellessa näytettiin omaa vuoroaan odottavalle tädillekin kuinka isolle suu aukeaa. Eniten tais kuitenkin olla mielenpäällällä onko hammaslääkärillä traktoria huoneessaan. Reippaasti Kalle kiipesi itse hoitotuoliin ja teki kaikki mitä pyydettiin. Suusta löytyi 16 hammasta ja reikiä nolla. Muistoksi käynnistään Kalle sai hammasharjan ja pikku lelun. Lelun valitseminen oli vaativaa kun laatikossa oli monta kivaa. Pieneen vihreään autoon kuitenkin pääty, oli vähän pakko kun laitoin jo laatikon pois ettei hommaan mene koko päivää.

Viime viikolla kävimme tivolissakin. Kalle kävi Jounin kanssa ajamassa sähköautolla, kummastakohan oli hauskempaa? Lisäksi Kalle kävi yksin karusellissä, koko pyörimisen ajan väänsi auton rattia ihan oikea oppiseen suuntaan. Onneksi tällänen tivoli ei ole pysyvä ilmestys paikkakunnalla. Poika ei ois halunnu lähteä olenkaan pois vaan pisti kaikin keinoin vastaan. Koko kotimatkan itki ja huusi "Ei saa ajjaa, ei saa ajjaa!".

1696878.jpg

Keskittyneellä kuskilla kieli suupielessä

Kirpputorilla olen myynyt suuren osan vauvan vaatteista. Parissa päivässä sain pöytävuokran verran myytyä. Maanantaihin asti on pöytä, siellä on mm. 2-istuttavan sohvan päällinen 7€, jos joku koiraihminen tarvii sohvalleen uutta kuosia.