Jouni ja Plättä kotiutuivat yöllä. Ei ollut vaikea arvata mikä oli Annen ja Miikan sakista meidän Läpsy, sellaisen riemun oli nostanut Jounin nähdessään. Yritin kyllä Jounille sanoa että jos ei Plättää tunnista niin tuo Gretan, olisi lauma kasvanut jonkun viikonpäästä pikkubeagleillä;o)

Autossa Plättä oli kiivennyt heti alkumatkasta peräkontista takapenkille ja sieltä jalkatilaan. Kotipihassa oli vanha jengi päästetty ensin ulos ja sitten Plättä autosta ettei koko talo herää. Ei meinannut toinen rauhassa saada edes pissata kun oli jengiläiset tullaamassa reissaajan. Sitä pikkujalkojen rapinaa jatkui sisällä tovin aikaa ennen kuin nukkumaan jälleen asetuttiin.

Aamulla koitti seuraava riemun hetki kun Kallen kanssa herättiin. Kalle oli menossa olohuoneeseen, muta kun näki Plätän makaavan keittiössä, pysähtyi kuin seinään ja sormella osoittaen sanoi "Tättä". Naama kuin auringolla pikku-ukko haki lelun toisen perään ja leikki koiran kanssa. Kun muita aamutoimia jatkettiin, kävi Kalle vähän väliä painamassa posken Plätän  selkään sanoen Tättä. Ikävä on selvästi ollut myös Kallella....

Kalle saa tänään isojen lasten sängyn. Saakohan sitä pysymään siinä nukkumassa enään olenkaan. Pinnasängyssä on ollut se hyvä puoli ettei  pääse pois. Jouluvalmistelut on hyvällä mallilla: pikasiivous tehty ja kuusi haettu. Illalla ohjelmassa on kuusen koristelu ja kinkun paisto. Joulukuusi pitänee varmaan kiinnittää kattoon, sen verran kiinnostunut Kalle on ollut laatikossa olevista koristeista.

Pakkasaamun joulujuttu on vielä viimeistelyä vaille, joten sitä ei vielä julkaista;o)

Plätän arvostelu PMV-07 näyttelystä (suomennettuna): Kaunis ilmeinen, hieman liikaa pituutta kropassa makuuni mutta koira on silti tasapainoinen. Hänellä on hyvä häntä. Käyttää polvea erittäin hyvin. NUO 1/3, tuom: Keke Khan, Usa