Himangan näyttelyyn lähdettin vain Poppiksen ja Ruskan kanssa. Lapset lähti kirjaimellisesti kannustusjoukkoihin sillä Poppiksen ollessa kehässä molemmat taputti kehänlaidalta hihkuen: Poppis on paras! Poppis on paras!

Poppiksen kans mennessäni mitattavaksi, tuomari kehui koiraa kauniiksi. Erinomaista saatiin ja kilpailuluokassa hävittiin kirjaimellisesti hännän mitalla. Tosiasiahan on että Poppiksen häntä kaartuu selälle mikä on virhe, mutta jokainen saa asetttaa sen virheen omassa virhemittapuussa siihen kohti mihin haluaa. Ruska sai myös erinomaisen kera SA:n ja Rop-veteraanin. Erja vielä juoksutti Rusakon hienosti paras narttu-luokassa neljänneksi, Poppasen ollen toinen.

Päätettiin tehdä pitkä päivä ja jäädä odotteleen BIS-veteraanikehää. Ja kyllä kannatti! Tapio Eerolalaittoi Rupun ykköseksi ohi tuuhea turkkisen lapinkoiran. Voi ilonpävä kun tuo Ruska parantaa menoaan vaan kuin sika juoksuaan.

Poppasen arvostelu: Oikean voimakkuusasteen omaava narttu, jolla on kaunis pää. Hyvä ylälinja. Häntä kaartuu hieman liikaa eteenpäin. Vahvaluustoiset, oikein kulmautuneet raajat. Hyvä karvapeite. Luonne miellyttävä. JUN ERI2 SA PN2 varaserti. Tuom: Arvi Ellmen.

Ruskan arvostelu: 10-vuotias hyvin säilynyt veteraani-narttu, joka liikkuu kevyesti. Hyvä pää ja ylälinja. Oikein kulmautuneet raajat. Hyvä karvapeite, päässä harmautta. 33cm. VET ERI1 SA PN4 ROP-VET BIS-Vet1 tuom: Arvi Ellmen, Tapio Eerola (BIS-VET)