Papun ja Pullan kans käytiin koirakerhon tokocupissa. Jutan ilmoitin alokas-luokkaan ja Papun avoimeen. Paikalle saapuessa luulin että mölliluokka olisi ensin, mutta homma alkoikin ALO-luokalla ja lisäksi Jutta oli ekana vuorossa. Eipä auttanut kuin koira suoraan autosta ilman alkuvalmisteluja, onneksi tokolaatikostani löytyi panta mutta broileripullat jäivät keittiön pöydälle.

Liikkeitä oli paikallaolo, seuraaminen kytkettynä, liikkeestä maahan meno ja estehyppy. Paikalla oloon sattui kentän ainoa varjo paikka, muori siitä sitten aikansa maatessa lähti katteleen mitä roskia puskiin oli heitelty. Tästä suorituksesta sitten nolla. Seuraamisessa tuli puoli unessa lähinnä hinattavalla tyylillä, perusasennot oli myös unohtunut. Pisteitä kuitenkin 5. Liikkeestä maahan menossa jäi istumaan, pisteitä 6. Estehypyssä ei ymmärtänyt ollenkaan hommaa ja taas nolla. Cup-pisteille ei näillä suorituksilla ollut asiaa.

Papun luokassa liikkeinä oli paikalla olo, vapaana seuraaminen, luoksetulo ja kauko-ohjaus. Papu pysyi paikalla koko ajan, tosin kuukahti makuulle vinoon ja nousi perusasentoon ennen käskyä. 8 pisteen arvoinen suoritus kuitenkin. Seuraaminen ois saanu olla tiiviimpää ja kontaktia ei taaskaan pitänyt, tosin kävelin turhan reipasta vauhtiakin, 7 pistettä. Luoksetulo meni läpijuoksuksi, ei pisteitä. Kaukot meni mielestäni hyvin, tosin maahan meni taas vinoon. 9 pistettä. Tälläkään suorituksella ei kerätty Cup-pisteitä joita jaetaan vain luokan kolmelle parhaalle.

Jutasta ei tarvitse kommentoida enempää, mutta Papun kanssa on näemmä taas työstettävä kontaktia ja luoksetulon pysähdystä täytyy taas alkaa treenaamaan. Virallisia kisoja suunnittelin vasta kesäkuulle, jos sopivia löytyy.