Keskiviikkona Reiska teki agiliyn mielikuvaharjoittelua. Reiska pötkötti aurinkoa palvoen olkkarin matolla täydessä unessa, aloin sohvalta hiljaa käskyttymään ja kehumaan koiraa: "odota, odota, tule, hyppyy, täällä, hyppy, hyppyy, hyvää, putkeen, aa kiipeee, hieno poikaa..." Ette usko kuin sen jalat teki töitä ja häntä takoi lattiaa r015.gif

Toivottavasti oli tehokas treeni, ainakin koiralle.

Illalla sitten koirakentälle ekaksi alkeiskurssia vetämään. Heti meni este suunnitelmat uusiksi kun ei saatukaan estekopin ovea auki. Putken ja pussin sijasta opeteltiin sitten keinua ja aata. Ihania nuo kurssilaiset kun ne niin innolla ovat oppimassa uutta ja koiratkin ovat ihan intona kun suoriutuvat jostakin. Kurssiryhmien jälkeen jäin vielä Kirsin avuksi vetämään treeniryhmää. Osa oli vanhoja tuttuja ja osa uusia mulle. Oli kiva nähdä miten koirat ja ennenkaikkea ohjaajat onnistuivat harjoituksista.

Tiistaina meillä oli näyttelytoimikunnan kokous. Sain toimikuntalaisilta sellaisen kehumisryöpyn että leijuin illan 10cm maan pinnasta ja niillä eväillä jaksaa taas eteenpäin.