Voisi luulla että joku täyttää isompiakin pyöreitä kun posteljooni tuo kortteja laatikkoon jatkuvasti. Mut se on tuo meidän Kaaleppi jota keskiviikkona juhlitaan kakulla ja yhdellä kynttilällä.

Mitä sankarille sitten kuuluu. Kalle on herkkä poika, nurmikolla ei voi kontata kun heinät pistelee kämmeneen, no ei ainakaan vaatteet sotkeennu nurmeen. Meillä on myös talossa kaksi laatikkoa joissa ei tavarat pysy, toinen on keittiön alalaatikko jossa on mm. läjä pakastepusseja (ostettu rullana) ja tosi rutattua foliopaperia. Toinen laatikko löytyy pesuhuoneesta pyykkikoneen alta. Näistä laatikoista löytyy myös mitä ihmeellisempia tavaroita: pilttipurkin kansia, herätyskello, leluja tai mitä nyt on sattunut Kallen kädessä olemaan...

                636423.jpg

Kävelemistä opetellaan tukea vasten, sohvalle kiivetään ja samoin saunan lauteille jos ovi on auki. Konttaamalla mennään totisena lujaa, välillä ei kädet pysy jalkojen tahdissa. Kaukosäätimet täytyy piilotella kun kanavat oli joko sekaisin tai ne vaihtuivat vauhdilla. Hobby Hallin kuvasto on selattu tarkoin, osa sivuista on ilmeisesti poistettu turhina. Koirilta mitataan rasvaprosentti päivittäin ja ilmeisesti päällä puskeminen on sama asia kuin halaaminen? Musiikkimiehellä onnnistuu kitaran soitto, musiikkimaku on laaja, jalan alle menee niin rokki kuin kummilahjaksi saadun soittorasiankin musiikki.

Keskiviikkona Kalle tekee ensimmäisen eläintarhan reissun (ei lasketa tätä meidän omaa eläintarhaa) hoitopaikan mukana Limingan Escurialiin ja iltapäivällä on vielä tän meidän nuorison valokuvaus ennen vieraiden kättelyä. Kukahan meistä on illalla ekana nukkumassa?

Koirajengi treenailee kotioloissa tokoa ja agilityä enempi ja vähempi kun kentälle ei vielä ole asiaa. Pihahommissa on tusinan verran aloitettuja hommia joten laiskottelemaan ei pääse joutilaat. Vasta istutettu kirsikkapuu kukkii, omenat ei vielä, marja-aronia on täynnä valkoisia kukkia. Kukkapenkissä kukkii keltaiset unikot (taas ne muut värit on häipyny?) ja tulppaanit, nuo kevään ensimmäiset kukat? Itse kasvatetut krassit on... joo laitettu amppeliin, muuta ei vielä mainita niistä. Muut kesäkukat onkin paremman näköisiä.