Mitenkä sitä vappua juhlitaan? Ihan samanlai ku juhannusta, uuttavuotta ja muitaki normi perjantaita eli treenaamalla. Reiskan kans hypättiin Tiinan ja Vegeliuksen kyytiin ja suunta Tupokselle. Sen verran juhlamielellä oltiin että simat ja munkit oltiin koutsille ja treenikamuille hankittu. Simamuki kourassa saimme valita taas millaisen radan halutaan mennä. Valittiin vaikeampi kakkosen ja helpompi kolmosen rata. 19 numerolappua sinne ripoteltiin ja tutustumaan. Numerot 1-19 (B16 ja B7 aidat poissa).

4-hypylle vedätin ja A:lla sain pinkoa minkä jaloistani pääsin että ehdin ohjaamaan pujottelun aloituksen. 8-hypylle pyöräytin koiran vaan edessäni ja sitten otin oikeaan käteeni sen. 12-13 väliin valssi. Keinun alastulossa vaihdoin puolta jotta sain mahdollisimman pienellä mutkalla puomille. Puomin jälkeen oli eka suunnitelma leikata koiran edessä persjätöllä mutta en ehtiny ja jos ehdin en ehtiny työntää koiraa 17-hypylle. Niinpä sitten persjättö 17-18 väliin joka toimiki hyvin.

Sitten helpompi kolmosen rata, keinu pois. B1-B22. Päätettiin ottaa pätkissä ja mietittiin miten monta eri vaihtoehtoa haastekohdille löytyy. Koira lähtöön, B2 siivekkeen viereen rintama suunta seinään päin, ja sitten koira vasemmalla kädellä pyöritykseen. Kiirettä piti taas putkisuoran päähän ja pujottelun jälkeen persjättö ja koiraan vilkuilematta ohjaus oikeaan väliin 7-hypylle. Mun ongelmakohta tässä oli tuo 7-hyppy, kun en millään meinannu malttaa odottaa että koira hyppää yli, vaan aina lähdin liian aikasin etenemään seuraavalle hypylle. Sitten ehdittiin ottaa vielä pätkä B7-B14. Ohjasin koira vasemmalla, sylkkärillä B11 ja putkien puolelta hyppy ja A. Loppu ois ollu myös kiva mennä, mutta johan tässäkin oli vappuhulinaa. Ratapiirus taas Wililtä joka näemmä tekee nolla ratoina nämäki koukerot. Aika taitava jäbä.