Maanantaina oli Kallen nimipäivä. Mustikkapiirakka leivottiin jo sunnuntaina. Muutaman kortin Kalle sai ja yllättäen molemmissa oli Jaska Jokusen kuva. Kalle kortteja katsoessaan näytti ensin Jaskaa ja taputti sitten ittiään eli hyväksytty omaksi kuvakseen. Onhan Jaska Jokusella ja Kallella yhteistä: molemmilla on beagle, eli ei Kalle nyt niin hakoteillä asian suhteen ole. Kallen sanaisesta arkusta löytyy päivittäin uusia sanoa, ei tahdo sanakirjan päivittäjä edes pysyä mukana.

Sunnuntaina taas kirosin ettei pihaamme ole aidattu. Oltiin ulkona ja ehdin juuri pukata likat häkkiin ennen kuin huomaavat pihalle hönkivän saksanseisojan. Siinä oliki sirkusta hetkeksi kun ajoin pitkin nurkkia kuseksivaa koiraa pois, koirat räkyttää häkissä joille Kalle huutaa "Hijjaa!". Onneksi koira löysi lopulta suunnan jonne lähtikin sitten vauhdilla. Eikä meillä vielä ole kukaan koirista juoksussa...

Suomen talvi on aika lyhyt. Eilen aamulla pakkasta oli -14 ja aloin lämmittämään kun pojat lähtivät töihin. Tänään tiistaina ollaankin jo plussan puolella. Lämmitinköhän eilen niin paljon että ulkoilmakin lämpeni?