Reiskalla oli viime hetket Kemin pakkasrallissa. Ja tämän vuoden tavoite saavutettiin heti toisessa startissa: nousu kukkosiin! Saavutettiin jopa toinenkin tavoitteemme eli tulos kakkosista. :)

Juttua lisää kunhan kotiin asti pääsee ja loput kuoharit juotu;)

******            ***************           *******

Aamulla kohti Kemiä. Matkalla aikatauluja tutkiessa päätettiin että kävästään Haaparannan puolella kisojen jälkeen isossa eläinkaupassa sekä systembulaketissa. Aikoinaan pakkasralliin ilmottautumisen tarkoitus oli kerätä kolme nollaa, Friidalle kaks ja Reinolle yks. Ei enempää.

Eka rata oli tuntuman ottoa, alustana uudenuutukainen tekonurmi ja takana parin viikon tauko esteiltä. Reiskalla oli kauhee vauhti! Se paineli semmosta kyytiä esteeltä toiselle että mulla oli täystyö pysyä mukana. Pystyin lähettelemään ja leikkaamaan takaa kun ohjaussuunnitelmat meni uusiksi hurjan vauhdin takia. Pujottelussa tuli sitten virhe jonka korjaamisessa tuli toinen virhe, jätin sen sitten korjaamatta kun muuten rata oli niin mukavaa menoa etten viittiny pilata tunnelmaa. Hylky, mutta huippu hyvällä fiiliksellä.

Toinen rata oli semmoinen jossa oli yksi "pakollinen puolen vaihto". Tässä tuntui ettei vauhtia koiralla nyt niin hirveesti ollut tai sitten omat kintut oli vertynyt. Puomin alastulo tarkasti ja pujottelun aloituksen ohjasin kädelä. Muuten siisti ja sujuva rataNauru. Tulos nolla, aika alittui -7.26 ja voiton lisäksi serti kakkosluokkaan.! JEE! Huippu fiilikset!

Tässä vaiheessa todettiin että Haparanda saa odottaa toista kertaa ja suunnattiin sittarin alkoon ennen kolmatta starttia. Kakkosluokan rataantutustumisen jälkeen ei ollut yhtään enään intoa radalle, tavoite oli saavutettu. Lisäksi rata oli semmonen jossa mun ohjaustyylillä sai juosta pitemmän kaavan kautta. Ennen omaa vuoroa ehdin kertaalleen jo unohtaakin radan. Reiska oli jälleen läytänyt vauhtivaihteen, tai ainakin tuntui siltä. Ihanne aika olikin 40sek. Pujottelulle asti puhtaasti ja jälleen kerran onnistuin seisomaan aloituksen edessä niin että koira joutuu aloittaan väärältä puolen. Pujottelun jälkeen ohajuskuvioon muutos kun en ehtinyt koiran mukaan. Loppusuoralla jouduin huutelemaan käskyiksi vain tuonne ja tänne. Maaliin päästiin, jalat löi setsuuria ja olo oli naatti. Tulokseksi +9.84 ja voitto! Kuoharipullo meinasi jäädä avaamatta kun ei osattu kierrekorkkia heti avataKieli ulkona. Kiitti mukana fiiliksissä olleille! Reiska on kyllä eläkkeelle luvattu siirtää...

Tässä Reiskan ura tähän asti pähkinänkuoressa:

  • esteiden opetus alkaa syyskuu(?) -04
  • eka startti 7.11.04 Kokkolassa
  • eka nolla 17.4.05 Oulussa
  • toinen nolla 1.11.08 Kajaanissa
  • luokan vaihto 24.1.09 Kemissä
  • startteja 1-luokassa 39kpl joista hylkyjä 12kpl