Näyttää talous vetävän potilaita kuin terveyskeskus konsanaan. Helkan allergia on ihan oma lukunsa, ja nyt hoitopaikassa ja muualla Raahessa jyllää angiina. Koirista Papu niiskuttaa ja epäilen jonkinlaista flunssaa. Onhan se istunut päivät häkin portilla odottaen. Lämmitetty leikkimökki on enimmäkseen tyhjillään beaglein suosiessa pikkukoppia ilman lämmitystä. Lauantaina lisäksi Reiska muuttui kolmijalkaiseksi. Tunnusteluissa ei aristellut oikein mistään, mutta jostain syystä ei varannut toisella takaselleen ollenkaan. Illaksi BOT päälle ensihoitoa antamaan. Sunnuntaiaamuna jalkaa jo käytettiin maassa mutta täysin painoa sille ei laittanut. Venyttelyissä vinkui kun jalkaa ojensi taaksepäin. Veikkaan ristiselkää. Sunnuntain liidot nyt jäi väliin jo Helkan juhlien vuoksikin. Olipa tuo pakkanenkin niissä lukemissa että muutkin harrastajat taisivat päivittää Revonlahden kelikameraa kerran jos toisenkin.

Helkan synttäreile otettiin hiukan varaslähtöä juhlimalla niitä eilen. Kakustahan pikkuneiti ei päässyt osingole vaikka yritystä ainakin oli. Kakun koristelua vaikeutti kadonnut pursotin, se on varmaan siellä tämän talon mustassa aukossa. Leipomisyrityksistä Helkalle olen saanut aikaseksi kaksi epäonnistunutta ja kolmatta ei alkanut syömään. Että kiitosta vaan.

Viime viikolla lasten hoitopaikassa oli "koulukuvaus", Kalle ihmetteli kun oli pitänyt pöydällä istua. Torstaina kävivät hoitopaikan mukana härkätorin puistossa kuuntelemassa lasten konserttia ja vielä perjantainakin kävivät hullut hattuset-konsertissa. Kivaa oli ollut. Siellä oli kuulemma laulettu ja tanssittu ja Helka oli koko ajan taputtanut, näin kertoi Kalle.

Tänään soittelin yksityiselle lääkäriasemalle kuullakseni ettei siellä ole lastenlääkäriä enään. Terveyskeskuksen lapsipolilta ihmettelivät kun ei olla saatu lähetettä sinne testit otattaneelta lääkäriltä ja kun sinne ei muutoin ole menemistä kuin lähetteellä. No, kuukauden päästä on aika oyksiin, mutta se kuukausikin on pitkä aika kun mistään ei olla saatu mitään ohjeita tai neuvoja. Ravitsemusterapeutille saatiin onneksi ensi viikolle peruutusaika. Lähinnä oisin toivonut saavani jostain Helkalle sen reseptin siihen sisäisesti otettavaan kutinaa helpottavaan. Saisi yöt edes nukkua läpeensä ilman 4-5krt yössä heräämisiä. Alkaa kuulkaa käymään oman psyykkeen päälle kun yli vuoteen olen alle 5 yötä saanut totaalisesti nukkua...

Hekuli melkein 1v

Kalle 2,5v

Lunta on tullut tälle talvelle ihan kiitettävästi. Kävis vaan se aurauskalustokin tuiskujen jälkeen kun ei noista meidän riisimaan autoista siihen hommaan oikein ole. Uunia on saatu tälle talvelle lämmittää eniten mitä täällä asuessa on lämmitetty. Nyttenkin ulkomittari näyttää -27 ja halot odottaa puukorissa aamua...