Helka kävi tänään 2kk neuvolassa. Alkuun oltiin oikein hyvällä tuulella, mutta kun vaatteet otettiin pois niin johan huutoakin kuultiin. Kasvanut oli kovasti, painokäyrä sen sijaan meni hieman alaspäin mutta johtuen ilmeisesti kasvupyrähdyksestä. Painoa oli nyt 4960g (1kk +340g) ja pituutta 57.5cm (1kk +3.3cm).

Kalle viihtyisi ulkona. Jokaiselle koiran pikaulkoiluunkin on vetämässä kenkiä jalkaan. Eräs päivä kun vein pyykkejä ulos kirmasi siellä myös pian viisi koiraa ja poika sukkasillaan. Ja kun ulos on menty ei tahdo sisälle Kallea saada millään. Muutenhan asiassa ei mitään hankalaa muuta kuin se pukemisen määrä.

Perjantaina laitoin sarviorvokit purkkiin terassille, samoin kuin krookukset. Kukkiipahan edes joku väriläiskä. pahasti näyttää että olen osan kasvattamistani taimista saanut hengiltä (yllätyshän se ei ollut, vain ajan kysymys). No, nyt odotellaan valmiita taimia mitä tilasin, toivottavasti ovat saaneet hyvän alkukasvatuksen. Puikoilta valmistui jälleen yksi bonzo, tällä kertaa pikku-mummolle. Lapanen on kärkikavennusta vaille, tosin en ole yhtään tyytyväinen ja harkitsen purkutuomiota sille. Vaihteeksi himottaisi virkata jotain. Tietäis vaan mitä ja mihin, langan olen jo ostanut. Katsotaan valmistuuko siitä mitään, vai käykö kuten niille muutamalle ristipistotyölle jotka kaapissa edelleen odottavat...

1486833.jpg