Tarkoituksemme oli lähteä vappuna Kuhmoon, mutta Kallella nousi kuume tiistaina ja seuraava yö menikin enempi valvoessa kuin nukkuessa. Kalle oksensi pari kertaa yöllä ja tietysti toinen sattui meidän sänkyyn. Keskiviikkona meillä oli peruskurssilaisille lajiesittelyitä joten Reiska pääsi näyttämään agilityä ja Papu nuutamia noutoja. Hyvinhän tuo Reiska muisti ne esteet jotka kentälle roudattiin.

Vappuaatto meni ihan kotosalla makkaraa paistaen. Vappu alkoi vauhdikkaasti kun jänis loikkelehti pihaan. Plättä hihnaan ja Jouni lähti reinot jalassa spurtille mukaan. Kallen kanssa yritettiin ikkunasta kattoa näkyykö jänistä enään. Sanoin Kallelle että "näkyykö jänistä?". Kalle tuumasi vain "jani", vasta sitten hoksasin että eihän Kallelle ole jäniksistä jäniksenä puhuttu vaan pupuina, niinpä kun korjasin sanomaani asia muuttui  jani-pupuksi. Niin oli uusi kenneljänis nimetty Janiksi. Iltapäivällä käytiin ajelulla. Piehingissä Kalle pääsi istumaan "Iken veekuun" eli Niken fergun päälle. Sen verran sairas poika vielä oli ettei oikein ollut innostunut hommasta pitkään.

1517688.jpg

Kovasti Kallella olisi ulkoiluhaluja kuumeesta huolimatta. Ulkovaatteet piti piilottaa kun niitä oltiin jatkuvasti pukemassa. Ulkona oli upea ilma, varjossakin +23. Kukkapenkki tuli siistittyä radiota kuunnellen. Mun suosikki ohjelma on Radio suomen Mikko kiekuu, joka tosin tulee arkiaamuisin viideltä. Nykyään kuuntelen sen netistä yle-areenasta. Vappuna  mikkokiekuu tuli päivälähetyksenä.

Pihasuunnitelma pitäis tehdä loppuun, ainakin kukkapenkki menee uusiksi. Tällähetkellä pihalla kukkii sinivuokot ja krookukset, tulppaanien nuput pullistuvat pullistumistaan. Tänään ohjelmassa on ainakin Kallen lääkärikäynti...