Plätän kanssa agitreeneissä pääteemana oli pujottelua. Eka harkka oli suorassa linjassa olevat aita-aita-pujottelu ja U-putki jonka jälkeen sama takaisin päin ja pujottelu samaltapuolelta kuin aiemminkin. No meiltähän ei tuo esteen takana odottelu ole vahvimpia osaamisalueita ja etumatkaa sain vain kun koira alkoi haistelemaan maata, kutsusta lähti kuitenkin liikkeelle. Pujottelu on Plätällä siinä vaiheessa että vauhdilla se sujuu, mutta jos vähäänkään jarruttelen tai töpeksin niin huti tulee. Ohilyöntejä tuli nytkin, mutta en niitä pahemmin alkanut korjailemaan ettei napsahda herne nenään. Nurjalta puolen pujottelun suurin ongelma on osaamaton ohjaaja.

Vimppa pätkällä oli pujottelua ennen aita 90-asteen kulmassa aloitukseen nähden. Tässä eka suoritus oli huimasti alle osaamisen molemmilta. Uusinta oli sitten niin hyvä että siihen suoritukseen oli kiva lopettaa.

Omatoimitreeninä oli "ympyrän" muodossa aita-rengas-pussi-aita-A ja putki. Toiveena oli että tässä ohjaaja tekisi mahdollisimman pientä ohjauskierrosta ja koira hakisi itse esteelle. Meiltä ei ihan noin onnistu. Tätä tehtiin Plätän kans koko kierroksena ja yksittäin. Ja suurena plussana mainittakoon että Plättä suoritti pussin ihan itse! Aalla yritin ottaa alastulossa etumatkaa mutta siitä seurasi vain komeita loikkia joten ohjausta esteen loppuun asti. Vitsit kun meillä oli kivaa!