Aattoaamu oli lapsille tooosi pitkä. Onneksi töllöttimestä tuli sopivaa lastenohjelmaa aamun. Lisäksi joulukuusi antoi puuhasteltavaa. Meidän kuusessa onkin alati vaihtuva koristelu. Neulasia siitä on varmaan enempi jo imurissa kuin ite kuusessa. Ulkona kun oli -30 pakkasta kun puu raukka tuotiin sisälle edellisenä iltana. Kuusen koristeiden ripustuksen jälkeen alkoi se pukin odottelu. Ei meinannut edes ruoka maistua kun niin jännitti.

Kinkulla riitti vartijoita

Tänä vuonna meillä olikin tonttu tuonut lahjasäkit sohvalle sillä välin kun olimme saunassa. Voi sitä riemua kun saunasta tultiin. Ja voi sitä siivoa mitä paketeista tuli. Siinä missä Helka jaksoi ihastella ja esitellä jokaista saamaansa vaatetta, jäi Kallella paketin avaaminen puolitiehen mikäli sieltä pilkisti jotain pehmeää. Kovalla kiireellä piti aukoa paketti toisensa jälkeen ja mieluusti olisi avattu meidänki ku oltiin niin hitaita.

Helka sai mm nukkekodin, nuken syöttötuolin ja ihania hiuspinnejä. Meillä pyöriikin nyt pinnipäinen prinsessa. Niin ja huulikiilleetä piti käydä laittamassa vielä nukkumaan mennessäkin. Prinsessa se on, keneen lie tullut. Kalle suosikit taisi olla Ponsse metsäkone ja Volvo tukkirekka. Vielä kuulemma pitäisi olla moto jolla katkoa puut, mutta lyhenisikö meillä sitten tuolien jalat? Rummut on myös antaneet ääntä meidän jouluun molemmilta rumpaleilta. Meidän hommaksi jää sitten taputtaminen esityksen jälkeen.

Omista paketeista mieluisin saapuu vasta tammikuussa. Tuskin maltan odottaa. Muista paketeista tuli mm vaaleanpunaiset sakset, lankaa sukkaohjeen kera, beaglenappeja ja beaglekuvilla oleva porrasharja. Kallen sanoin: "Kylläpä joulupukki oli kiltti kun toi meille näin paljon lahjoja. Jos oisin pukin nähnyt oisin kiittänyt sitä kovasti."