Eläkeläinen Reiska pääsi tuuraan Plättää joka taittoi kyntensä alkuviikosta. Ulkona Plättä ontuu, ilmeisesti kylmä vihloo taittunutta kynttä joten torstain Tupostelu jäi siis väliin. Sen sijaan Reiska aika tarkkaan vuoden tauon jälkeen pääsi näkemään esteitä. Hyvin näytti muistavan mitä tehdään treeneissä, mulla oli jotenki rento olo kun tiesi että koira osaa mutta toisaalta minkäänlaista tuntumaa ei ollut miten se ne osaa. Kivan ristiriitaista.

Ekaksi otettiin keinua. Reiskallahan ei päätä ole pakottanut tuon esteen suorittamisessa, sen sijaan sillä meinasi loppuvaiheessa muuttua homma lentäväksi. Ja niin ois varmaan nytkin jos ei makupalakuppi ois ollu jarruna. Kaikki takaaleikkaukset meni hyvin. Sen sijaan hypyn takaa lähetys ja toisen hypyn takaa vastaanotto (A16, A17, A3) haluttiin suorittaa keinu molempiin suuntiin.

Sitten tehttin rataa. 1-luokan rata on harmaat A1-A18. A15-A16 tuotti päänvaivaa ja monta yritystä ennen onnistumista.

Loipuksi vielä 2-luokan rata eli punaiset 1-21. Reiskalla painoi jo meno tassuissa  ja muutenkin rata haastavampi kun samoja esteitä oltiin suoritettu edellisellä kiekalla. Ohjaaja unohteli rataa monesti jonka vuoski meno takkusi entisestään. Pujotteluun tuli kiire kun Reiska on siinä toispuoleinen. 11-putken jälkeen Reiska ois halunnut vain A-esteelle.

Kuva taas treenikamun Wilin blogista.