Kotiäidin päivän toiseksi paras hetki (saatte arvata sitä parasta) on se kun postiauto käy. Eilinen oli  huippuhetki kun postilaatikossa oli yllätyksiä. Kiitos Katja-ystävälle kortista:) Ja Erjalle traktorilehdistä, ne ei tosin ollut mulle mutta olenpahan oppinut tunnistamaan kalkitusvaunut, heinän pöyhimet sun muut härpäkkeet.

Tänään oli tarkoitus käyttää nuoriso joulokortti kuvauksessa kun on juhlavaatteetkin tullu ostettua, mutta Hekuli on hieman kuumeessa joten voi olla että meillä ei tänä vuonna lähetetä kortteja ollenkaan tai tyydytään perinteisiin. Alkuviikosta Heksulla oli myös vähän lämpöä ja syyksi silloin paljastu lusikan kiliseminen suussa.

Kallen legopurkki joutui jäähylle kun leikkimisestä oli hauskuus kaukana, jatkuvasti piti märistä kun joku palanen ei joko pysy tai ei mene siihen mihin yritetään. Ehkäpä tauko tekee hyvää. Kalle sai eilen ekat hiihtimet. Sisällä kokeiltiin luistaako suksi ja hyvin näytti onnistuvan eteneminen, kestääköhän hermot kun lavulle pääsee.

Kutimien lisäksi on tullut luettua kirjoja ja tällä hetkelläkin on yksi varaus kirjastossa. Luettu on Tina Lundanin ensimmäinen kesä, ei ollut niin hyvä kuin oli se eka kirja mutta luettava kuitenkin. Johanna Ervastin Jäähyväiset Einolle oli aivan kamalan hyvä vaikkakin raskas luettava.

Tiiätttekö kuin vaikia on keksiä sanoja eri kirjaimilla (sellasia jotka lapsikin ymmärtää)? Saati sitten numeroilla? Kalle sai pussilisen kirjaimia ja numeroita. Siis sellasia magneeteilla varustettuna. Niistä tunnistetaan jo aika monta, kuten pee niinku Plättä, jii niinku Jutta, tee niinku rattori, äf niinku fergu, aa niinku auto, uu niinku ukki... Jouni yritti ehdottaa m-kirjainta W niinku wurth, mutta Kalle vain tuumas että ei se oo ku mummu. Mutta ne numerot! Saati geet ja beet ynnä muut vaikiat. Argh!

Kalle: "Mikä tämä on?" (näyttää numero 4). Minä: "Se on numero neljä" Kalle: "Mutta mikä se on?" Minä: "Se on numero neljä" Kalle: "Onko se rattori?" Minä: "On se rattori" ja niin lähti lapsi iloisena nelosrattori kädessään... Traktori, tuo taikasana, se on hyväksyttävä vastaus lähes kaikkeen.