Niin se aika rientää ja pikku-ukosta on tullut 9kk ikäinen ja samanlaisia elohopean oireita kuin Plätässäkin. Hetkessä vaihtaa huonetta, pistorasiat, stereoiden valot, kaukosäätimet, takkavälineet ja ruuvien kannat kiinnostaa. Ylähampaat ei vielä ole tullut ikenen läpi vaikka selvästi kuultaakin jo ja suuta kutisee.

Eilen käytiin Papun kans treenamassa BH-koetta varten. Paikallaolossa kävin välillä palkkaamassa ja muutoin olin Kallen rattaiden luona. Tietysti Papu nousi istumaan ennenaikasesti kun oli tarkoitus mennä vapauttaamaan se. Seuraaminen meni hyvin kun otin sitä kytkettynä, jopa katsekontakti pysyi hyvin. Täyskäännöstä saadaan vielä opetella. Liikkeestä seisomisessa istuutui. En ymmärrä mikä kumma tässä mättää vaikkei olla istumista edes harjoiteltu. Kun ennen liikkeelle lähtöä teen muutaman muistutuksen seisomis-käskystä, onnistuu homma liikkeestäkin. Luoksetulokin meni hyvin, ehkä hieman lähemmäksi olisi vielä saanut tulla. Tyhmä tai en, mutta otin sitten liikkeestä istumisenkin jossa ei mitään ongelmaa, onhan se nähty useasti. Taitaa tämän treenaaminen saada jäädä tähän kertaan ettei sekoteta pientä mustaa päätä enempää. Henkilöryhmässä otin seuraamisen ilman remmiä kun irrotin koiran vain tolpasta enkä sitten viitsinyt remmiä irrotella. No se seuraaminen meni sitten tosi huonosti, jotenkin Papu varoi ryhmäläisiäkin vaikkei miehiä ollut mukana. Täytys päästä treenaan mieshenkilöryhmällä joku kerta, pitäsköhän järkätä sokkotreffit ;o)

Tänään illalla oli Reiskalla aika lobotomiaan. Eikös ne urosten aivot yleensä ole siellä takajalkojen välissä, no Rieskan aivot on nyt sitten eläinlääkärin roskiksessa. Eli pojalta otettiin pallit veks, toivottavasti käytös rauhottuisi. Viikonloppuna otti Plätän kans sen verran rajusti yhteen että Reiskalta irtosi yksi etuhammas. Plätälle ei tullut mitään, antoi vaan samalla mitalla takasi. En tiedä mistä tappelu alkoi kun en päässyt alkua näkemään.