Päivällä tuli kutsu etsintöihin. Iltapäiväksi oli suunnitelmissa tokonalkeiskurssin veto joten ehtisin vähän aikaa olla apuna. Lähdin siis ilman koiraa ja hakemaan pääsin lapinkoiran seuraan. Alue oli meren ja järven välissä aika kaitanen alue. Meille tuli hommaksi tarkistaa meren puoleinen alue. Ihan kokonaan emme ehtineet haravoida aluetta ennen kuin jouduin poistumaan, onneksi Kirsi tuli tilalleni Ravjan ja Marikan seuraksi. Mieluusti olisin jäänyt hakemaan, mutta tietystikkään minulla ei ollut kenenkään kurssilaisen puhelinnumeroita. Toivottavasti haettava löytyy...

Myöhästyin kuitenkin koirakentältä ja innokkaat oppilaat ehtivät jo soittaa. Yhdeksästä tokokoirakosta neljä oli paikalla. Mukavia koirakoita kaikki ja tiistaina jatkamme.

Omat koirat (ne kotona olevat) ovat olleet vähän paitsiossa. Reinon kans otettiin eilenillalla hyppy-pujottelu-hyppy-jne harjoitusta pihalla. Pujottelussa nykäs taas herneitä nenään joten jätin treenauksen sitten siihen. Ensi viikolla täytynee aloittaa tehokertaus Papun kanssa tokossa tulevia kokeita varten. Onhan tuo saanutkin lomailla siitä hommasta. Kuhmossa ovat molemmat koirat päässet metsään. Plätälle lyhyitä ajoja joissa jänis on eksyttänyt pikkukoiran tielle. Tänään ei koira ollut meinannu antaa metsästä kiinni vaan oli kerta toisensa jälkeen karannu takas hakuun. Papun seurassa on näkynyt sitten enempi jäniksiä kuin lintuja ja Plätän seurassa ei jänikset juurikaan ole näyttäytyneet alkuvilausta enempää.