Yöt pimenee, tuulee, ilma viilenee, villapaidat houkuttaa, kynttilät houkuttaa, ilmassa tuoksuu sorsarannat. Niin ja langat kutsuu kutomaan.

1820541.jpg

Helkku täyttää ens viikolla puolivuotta. Huomenaamulla on neuvola ja nähdään minkä verran on kasvettu. Likka on ainaki kova syömään, keneen lie tullu. Tuttipullokin alkaa kelpaamaan kun on pakko. Vielä ei ryömitä, mutta selälleenkään ei kyllä pysytä. Syöttötuoli olisi tarkoitus ottaa käyttöön, Kallen kanssa asiasta vielä tosin neuvotellaan.

1820482.jpg

Kalle pelailee koirien kans ulkona. Ja syöttää Reiskalle aronian marjoja, eipä tule ainakaan Reinolle kihtiä. Viinimarjoja syödään suoraan pensaasta ja yhtenä päivänä tuumasikin mulle "syödään mahat täyteen". Lomareissun jälkeen on tarkoitus käydä ostamassa Kallelle pyörä että ehtii tälle syksylle ainakin tutustua menopeliinsä. Ei väliä vaikkei ehdi ajamaan oppiakaan. Jospa ens kesänä ois sitte vähän enemmän järkeä päässä sen suhteen.

1820538.jpg

Plättä on Plättä, edelleenkin. Härnää Ruskaa jatkuvasti. Ruppanasta ei tuoreita kuvia olekaan. Missä lie prinsessa piileksiny kameralta.

1820524.jpg

Jutta ja Reiska kalpenee edelleenkin mustiksen vierellä. Viikonloppuna on odotettu lomareissu. Tai en tiiä kuinka odotettu se on niille kyläilypaikoille kun meidän jengi tulee, ja voihan siitä itelläkin loma kaukana että on rentouttavaa päästä takas kotiin. Mutta pian nähdään Skilos masit sekä Artjärven Armilat!