Tiistaina Kallen 8kk merkkipäivänä sitten herättiin pakkaseen, -34. Ja ainoa aamu jolloin oli tarve lähteä kylälle kun Kallella oli neuvola-aika. Neuvolassa pikku-ukko mitattiin 72.7cm pitkäksi pätkäksi ja vaaka näytti 7830g. Hemoglobiini mitattiin sormenpäästä ja suurta ihmetystä Kallelle tuotti laastari joka sormeen laitettiin: se kun ei lähtenyt irti vaikka kättä kuinka ravisteli, eikä sitä myöskään saanut suuhun osumaan vaikka kuinka yritti. Omituista!

             381565.jpg

Pitemmälle lenkille ei tarennut lähteä, joten koirat saivat kirmailla pihalla sen mitä juoksivat. Näillä pakkasilla jopa Plättää meinasi palella. Ensimmäisen kerran Plättä näytti palelemisen merkkejä kun mittari näytti -28. Prinsessa Ruska hyytyy ulkona ja odottelee sen näköisenä jalkoja nostellen että se kannettaisi takaisin sisälle, käveleminen pakkasessa on äärimmäisen vaikeaa. Ruska toivoo varmasti ensi talveksi kissavessaa joululahjaksi. Ulla-Pulla energiansäästäjähän lähtee vasta kun on tosi hätä ja sekin reissu tehdään mahdollisimman nopeaan. Papuahan pakkanen ei pelota, vaan vesi kaikissa olomuodoissa on Papun elementti.

             381579.jpg

                                                        Ei päätä ei häntää?

Tänään keskiviikkona mittari näytti -35 joten oli tyytyminen kuvaamaan koiria sisätiloissa  joiden ilmeet olivat AKK (anonyymi kotikiusattu). Sillä huomenna meillä vasta onkin "merkillinen" päivä;)