Papun kans käytiin kimppatreeneissä tuulisella kirjastonkentällä. Tarkotus oli ottaa lähinnä seisomishommeleita kun niitä nyt ollaan tahkottu sisällä ja kotipihalla, yhtään liikettä en tehnyt koemaisesti vaan palkkasin milloin missäkin vaiheessa. Pakkaspäivien jälkeen koiralla oli virtaa ja intoa.

  • Kauko-ohjauksen asennonvaihdot onnistui hyvin.
  • Liikkeestä seisominen muutoin mutta palatessani koiran luo tuli pari askelta vastaan. Muutaman uusinnan jälkeen jäi hyvin sain jopa kierrettyä koiraa idioottiringin periaatteella.
  • Luoksetuloa otin läpijuoksuna tarkotuksella, Papu kun on siinä alkanut istumaan eteeni vinoon joten se taitaa olla seuraava kotiläksy. Täytyykin alkaa hyödyntää tämän kanssa ruokailuaikaa. Luoksetulon pysäytyksessä Papu pysähtyi ja lähti epävarman näköisenä hiipimään kohti. Omaa tyhmyyttäni kun tein peräjälkeen läpijuoksua ja sitten pysäytyksellä (vaikkakin on eri käskyt). Palautin koiran pysäytys paikkaan ja otin koko homman uusiksi onnistuneesti.
  • Liikkeestä maahanmeno ongelmitta, koira menee suoraan maahan ja myös pysyy.
  • Seuraamista en varsinaisesti ottanut, edellisissä liikkeissäkin vain lähdin koiran kanssa yhtämatkaa. Lähinnä perusasennon vaihtamisia paikalla kääntyen. Kontaktin pidosta naksuttelin alkulämmittelyn ajan. Ja näyttää että Papu edistää vähän liikaa, yhden kerran tallasin vahingossa koiran varpaille jonka takia etäisyys kasvoi sitten sivusuunnassa. Täytys varmaan mennä tokoa aina sukkasillaan. Takapään työskentelynä otin myös peruuttamista etupuolellani.
  • Liikkeestä istumista kokeilin  pari kertaa ja kummallakin kerralla koira meni maahan. Täytyy ottaa ohjelmaan mikäli BH-kokeeseen mielii...

Tarkoitus oli ottaa mukaan noutokapula ja päättää treenit Papun suosikkiliikkeeseen, mutta niinpäs jäi kapula kotiin joten tyytyminen oli vain riehumiseen.