Eilen ostosreissulta ostin kukkien siemeniä. Taas vaihteeksi. Joka vuosi epäonnistuneiden taimikasvatusten jälkeen päätän että vastaisuudessa ostan valmiit kukat heti kun joudun niin jokatapauksessa tekemään. No, saadaan ainakin mullantuoksua (ja kenties siivoakin) sisälle jos ei muuta. Katsotaan kauanko purkkeroiset saa ikkunalaudalla olla ilman että pikkusormet käy kokeilemassa mullan kuohkeutta. Ostin siis krassia, mustasilmäsusannaa, orvokkeja ja tomaattia, näitä pitäs siis siemenistä tulla. Tietysti pari multasäkkiä myös. Rahapuulle ja onnenapilalle on jo mullat vaihdettu ja yrittävät nyt jatkaa eloa hieman isommissa ruukuissa. Ja kuin pisteenä iin päälle, posti toi eilen viherpeukaloiden kuvaston jossa ei tosin uutta ollut.

Pihaa vilkuillaan jo kaihoisasti, voisko kevään saada nopeammin jos lumen lapioi pois? Pihalle on tarkoitus tehdä mullastus tai mullitustako se on? Eli viimekesänä kaivetun paskakaivon kohta pitää maisemoida ja samalla levitellään multaa vähän sinne tänne epätasaselle nurmikolle. Eli kaiffarit: meillä on kesällä pihakekkerit jonne pääsyvaatimuksena on oma lapio ja harava mukana. Kutsuja odotellessa ehditte hankkia ne lapiot ja haravat jos huushollistanne ei niitä vielä löydy d060.gif.

Lisäksi on tarkoitus uusia marjapensaita eli vähentää punaisia ja istuttaa tilalle jokunen musta ja karviaisia. Ja jokos tänä kesänä on sen mun mansikkamaan aika, se on jo melko hyvin suunniteltu monen vuoden projekti. Ja se aita mua himotaa pihan ympärille niitä irtokoiria varten...

Jos koirat osais luistella niin nauttisivat taatusti häkissä olosta. On nimittäin ihan jäätiköllä joten ei viitsi niitä pitää sielläkään happihyppelyllä etteivät telo ittiään riehuessaan. Seuraavassa vaiheessa se muistuttaakin huvilaa järven rannalla... Kesä tuu äkkiä!

Täytyykin käydä katsomassa mitä omenapuille ja kukkasipuleille kuuluu, jälkimmäisiä ei tosin lumen alta taida vielä näkyä. Talitintit ainakin kurkistelee linnunpönttöihin, joten saamme ehkä luonto-ohjelmaa kesäksi nonstoppina.