Sen sain huomata lauantaina kun suuntasin Teerijärven näyttelyyn. Mukana kaikki kolme beagleä. Loppuviikosta oli uhkaavasti tekoaltaan kohdalla ojissa vettä ääriään myöten mutta enpä ois uskonut että lauantai aamuna tie näyttäisi tältä:

Yli menin uhkarohkeasti. Kymmenen kilsaa ennen Himankaa hyppäsi hirvi vastaan tulevan auton keulaan ja teki kuperkeikan mun auton edestä. Onneksi siinä selvittiin lähinnä säikähdyksellä, vastaantulevan auton rekkarikilpikin meni vain mutkalle ja konepelti sai karvapeitteen. Hirvi ei valitettavasti jäänyt kertomaan omia kokemuksiaan. Verta ei silti löytynyt joten jospa sekin elikko ei oisi kovin heikossa hapessa matkaansa jatkanut.

Näyttelypaikalla leiri pystytettiin Erjan, Sannan ja Hannun viereen. Beaglejä olikin näyttelyssä ihan mukava määrä, tosin suurin osa entuudestaan tuttuja. Tuomarina oli Bo Skalin joka ei SA:ta antanut ihan automaattisesti. Uroksissa kaksi sai ERIn mutta jäivät silti ilman SA:ta. Poppanen voitti nuorten luokan SA:lla. Tällä kertaa Poppis suostui juoksemaan asiallisesti, mutta edelleen paikallaan pönöttäminen ei ole vahvin puoli. Plättä sai avoimessa luokassa EHn. Mielestäni Plättä on nyt paremmassa kunnossa kun on saanut metsäkauden jäljiltä vähän lisäpainoa, mutta näyttelykehä ei ole Plättiksen suosikkipaikka ja sen näkee koirasta selvästi. Rusakko voitti vetskuluokan muttei saanut SA:ta, silti ROP-vet. Paras narttuluokassa Poppanen hävisi siskopuolelleen Bonnielle ja sai varasertin ollen PN2. Kehän jälkeen Sanna kuvasi nämä tyttöset yhdessä. Kiitokset.

Starmaid´s Touch Of Ebony 13kk & Pak. Poppanen 23kk Kuva: Sanna Simelius-Keski-Korpela

Koska seura oli näyttelyssä mitä mainioin jäin odottelemaan vielä ryhmäkisojakin. Erjan kanssa ostettiin arpoja jotka ei ollutkaan arpoja, saatiin onneksi lohdutukseksi aikas monta pötköä muschn koiranmakkaraa. Kotimatka sujui onneksi rauhallisimmissa merkeissä kuin aamulla.