Marikan kans ilmoitettiin mummelit Vaasaan kun ilmaiseksi pääsivät, sovittiin että katotaan lähempänä mennäänkö. No lauantaiaamuna lähdettiin ajeleen kohti etelää. Mukana siis minä ja Pulla, Marika, Sella ja Ninja. Perillä oltiin hyvissä ajoin. Halli oli tosi iso, siisti ja siellä oli hyvä ilmanvaihto, kertakaikkisen hieno paikka pitää näyttelyitä (toivottavasti muutkin koiraihmiset osasivat pitää paikan siistinä jatkoa ajatellen).

Beagleissä vastassa oli mielestäni monta hyvää koiraa. Ainoa uros sai EH:n, nartuissakin jaettiin H:ta ja EH:ta. Jutta esiintyi tosi reippaasti, välillä meinasi jopa innostua liikaa. Tulokseksi ERI ja sitä myöten ROP ja ROP-Veteraani! Kertakaikkinen yllätys!

Sitten odoteltiin Ninja-belgin esiintymisvuoroa. Nuoremmat saivat tyytyä EH-tuloksiin, Ninja tuli ja putsasi pöydän! Olipas mummoilla mahdoton meiniki :) Ryhmäkisoissa on turha menestystä odottaa, mutta päätettiin käydä näyttäytymässä ja antamassa ainakin vastusta. Jutta luuli kuuluvansa siivousryhmään, sellaisella imuteholla veti isonkehän lattialta makupalat.

Finnairin sanoin illaksi kotiin. Pikku-Sella 3kk jaksoi hyvin pitkän päivän, kantelijoita ja vaununvatkaajia riitti tuuraamaankin meitä. Aamulla sitten Pakkasaamun-jengi suuntaa kohti Ylitornion näyttelyä.

Tässä arvostelu: "Lähes 11v (sanoin kyllä että reilu kymppivee) hyvin säilynyt narttu, jolla kaunis kuiva pää. Kaikinpuolin erinomainen rakenne. Hyvä karvapeite, iloinen luonne."