Kylläpä oli rankka lääkärireissu. Ei sillä että Kalle olis mitenkään hankala ollut, se antoi ottaa verikokeen ja nieluviljelyn pikatestin, antoi katsoa korviin, suuhun ja kuunnella keuhkoäänet. Oikein reipas poika siis. Sormenpäähän laitettiin laastari minkä johdosta koko käsi muuttui toimintakyvyttömäksi. Diagnoosiksi tuli silmätulehdus ja lääkkeeksi tippoja.

Apteekissa ollessamme alkoi mun vatsaa vääntää. Tullessa ostin siwasta Kallelle pillimehuja, ostokset piti suorittaa jo aika joutuin ja vielä joutuimmin ajaa kotiin. Illan aikana ei sitten pysynyt sisällä muu kuin oma kieli ja sekin varmaan siksi että oli toisesta päästä kiinni. Jounin hätyytin töistä ennemmin kun lähinnä olin majoittunut täydenpalvelun vessaan. Kuumekin nousi yli 38 ja melko tapettu olo oli. Tänään tuntuu jo että ehkä jäänkin henkin...

Saa nähdä kiertääkö tauti vielä Jouninki. Huomennahan ne olis juoksukisatkin joten olisihan se vähän lisävauhtia antamassa.

1520836.jpg

Viime yönä oli jälleen tuossa meidän kohdalla sattunut ja tapahtunut. Siellä on nimittäin auto katollaan ojassa. Kalevan uutissivujen mukaan porukka oli häipynyt ennen poliisin tuloa.