...on ollut silloin kun hermoja on jaettu? Tai yleensäkään kun jotain on jaettu mistä normaalit koirat on tehty?  Sillä kun ei ole sitä älyäkään saati ulkonäköä. Se on varmaan ollut hakemassa pallosta sitä kulmaa. Tänään se kävi kuitenkin luonnetestissä Haukiputaalla, ja testin jälkeen sanoi varmasti mulle että: "Mennään vaikka kymmeneen näyttelyyn kunhan ei ikinä ennään tämmöseen!" Lupasin ettei tämä tällänen toistu. Testin alussa tuomari kyselee taustatietoja koirasta jonka jälkeen tervehtii koiraa. Paavo kellahti rapsutuksista nurin. Sitten se yllätti mut innostumalla leikkimään vetoleikkiä, siihenpä ne yllätykset sitte loppuikin.

Kelkalle haukkui mun selän takaa ja meni haistelemaan kelkkaa vasta kun kyykistyin itse kelkan viereen. Testi osiossa jossa tuomari uhkaa minua koira murisi edelleen mun selän takaa. Tuomarit sanoikin lopussa että tällä koiralle ei snakarin edustaa tyhjennetä. Ei nii, se tyhjentääkin sen snakarin.

Seuraavaksi meidän piti kävellä talon seinustan viertä ja nurkalla koiran kohdalla nykästiin haalarit ylös. Tää oli Papulle jo rankkaa. Toisen kerran saman kohdan ohittaessa se kiersi niin kaukaa kuin remmi vaan antoi myöten. Sama väistöliike tuli kun kolina tynnyri laskettiin meidän perään. Pääkopassa suttas jo melko vauhdilla, eikä tynnyriin päin voitu edes kattoa. Pimeässä huoneessa löysi ensin tuomarin jonka jälkeen kokeili ulos pääsyä monesti. Lopulta kun tajus että mäkin olen siellä niin ei älynnyt ylittää tai kiertää esteenä ollutta penkkiä.

Sitä en tiedä mitä yksin seinään kytkettynä teki, täytyy katsoa videolta ja lisätä myöhemmin. Laukausten ammunnassa Papu oli jo niin kuormitettu että ei kyennyt niihin ihmeemmin reagoimaan. Lopputuloksen julkaisussa tuomari sanoikin että Papun huono hermorakenne näkyi kaikissa osa suorituksissa.

Toimintakyky: +1 kohtuullinen

Terävyys: +1 pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu: +1 pieni

Taisteluhalu: -1 pieni

Hermorakenne:  -1 vähän hermostunut

Temperamentti: +3 vilkas

Kovuus: -2 pehmeä

Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

Laukauspelottomuus: laukausvarma

Plussapisteitä plopplop 107 ja miinuspisteitä -61 joten lopputulos +46. Ja kun hyväksytyn raja on 75 pistettä niin hylättyhän tuo on. Uusimaan me ei mennä, kun testitilanne oli just tyypillistä Papua.

1587157.jpg

Onko järkee vai ei...