Tänä vuonna agirotu tapahtuma järjestettiin Vöyrillä, siis meiltä katsottuna ihan lähellä. Reiska oli ilmoitettu sunnuntain open class-luokkaan sekä beaglejoukkueeseen. Myös ALO-joukkue oli mutta se typistyi vähitellen niin ettei kahdella koiralla päässyt edes radalle. Myös kilpailevien joukkue oli epävirallinen Miina-beaglen loukattua selän. Kolmella sitten edustettiin pukukulkueessa kun radalta ei kolmella joukkuetulosta tehdä vaikka sinnekin päästiin starttaamaan. Aiheena meillä oli koe-eläimet, Pirita toi valkoiset lääkäritakit, Lenni-beagle kulki häkissä ja ulvoi apua. Pepi-beaglelle meni tippaletku päähän ja pää oli sidottu sideharsolla samoin kuin Reiskalla. Kulkueeseen saatiin mukaan myös eläkeläinen Helga-beagle ja Miinu, Alo-joukkueen Vekku sekä turistina tuulia haistellut Jutta.

Open class-rata meni treeneissä hyvin, mutta Reino possuili minkä ehti itse kisassa. Neloshypylle kielto ja kun hyppäsi singahti samantien lenkin kehänauhan ulkopuolella. Pujottelu tökki liian vauhdin kans ja muurin sijasta mentiin putkeen. Joopa joo ja suorinta tietä maaliin. Tässä ei voi edes todeta että vauhti korjaa virheet.

Joukkuerata oli oikea juoksurata, siis ohjaajalle. Koko kehän mittainen hyppysuora jonka jälkeen putkelle tuli kielto ellei useampikin, jälleen hypylle kielto ja samoin kepeille. Kielto vielä jostain mutten muista mistä, kaksi viimeistä hyppyäkin jäi suorittamatta. Mulla on käsissä iso ongelma jos Repekka jatkaa tuollaista menoa radalla. Seuraavat kisat katsotaan elokuulle, siihen asti yritetään treenata!

Lauantaina olisi ollut Ruotsalossa näyttely Jutalla, mutta kun tuomari vaihtui ja vielä aamulla lätki vettä taivaalta jätettiin kisa väliin. Sekä Papu että Plättä on päässeet mukaan Raahen mejäkokeseen.