Reino pääsi jälleen Tupostelemaan. Sen kanssa treenaaminen on entistä mukavempaa kun on ihan hupailu mielessä  tekemässä. Tosin jälleen treenien jälkeen tuli tunne että oispa kiva taas kisata, mutta en antaisi itselleni anteeksi jos Reinon polvi korkkaisi kisassa. Niinpä on parempi että saadaan vaan rennosti käydä matalia hyppyjä ottamasa treeneissä omalla vauhdilla. Ja oma taito ei pääse ruostumaan.

Eka treeninä otettiin yksittäisellä aidalla takaaleikkausta, twistiä ja flipflappia. Vähän oli omat käännökset hukassa mutta onneksi koira toimi kuten tarkoitus olikin.

Sitten tehtiin 17 esteen ratapätkä kelloa vastaan. Eka kierros oli tarkoitus tehdä rento nolla ja toisella vielä rennompi nolla, vai mitenköhän se meni. Pujottelussa oli 6 keppiä ja 8 ja 10-putkien päät oli hiukan pitemmällä kuin tuossa Wilin piirustuksessa. Eka kierroksella Reiska tuli 5 hypyn ohi kun tein persjätön liian aikasin ja 9-hypyltä ohjasin A-esteelle liian korkealla kädellä. Silti me päästiin ihanneaikaan, etenemisnopeas oli muistaakseni 3,1m/s. Toiselle tarkennettiin nuo kompastuskivikohdat ja tehtiin puhdas nollarata etenemisvauhdilla 3.9m/s! Jälleen beaglen hidas dieselmoottori lämpes vasta radan puolivälissä ja toinen rata tuntui muutenkin menevän nappiin niin koiralta kuin itseltänikin.

Kontaktisulkeisissa otettiin rengas-A-muuri sekä hyppy-puomi-4hyppy niin että makupalakippo vietiin viimeisen taakse. Eka osuudella A-pätkällä Reiskan vauhti oli hitaanlainen. Mutta toisella kerralla Reiska suorastaan lensi A:n yli! Ehdin vain sanoa herranjumala kun näin koirasta enään takatassut. Kolmas yritys oli nopea muttei niin lentävä. Puomipätkällä ekalla tultiin alastulon yli, mutta kun toiselle huusin odota niin sujui kontaktit nätisti.

Loppuun otettiin vielä lottoarvonta eli piti kerralla onnistua. 17-hyppy, numeroton hyppy puomilta päin, pujottelu puomilta päin ja 1-putki. Reiskan jätin lähtöön ja menin toisen hypyn siivekkeeltä vastaan ottamaan kierrä-käskyllä niin että itse seisoin siivekkeen vieressä, loput meniki kerrasta eli ois kannattanu lotota...