Kävästiin likkaporukalla Haaparannasa, ja käytiinhän me Torniossa näyttelyssäki samalla reissulla. Kätevästi beaglet oli heti aamusta, vaikka aikataulutoiveisiin laitoin mahdollisimman myöhäisen ajankohdan. Mut kävihän se näinki.

Plättä hienosti ROP ja Rusakko ekaa kertaa vetskuissa: PN3 ja ROP-vet. Tuomari tykkäs että Rupsu oli vähän paksu, muutoin ois voinu olla sijoitus ylempänäki. Rantakunnosa ne on hylkeetki. Harjoitusarvostelijalle tuomari mainitsi Ruskan kirsusta joka on taas näin talvella vaalentunut, ei kuitenkaan maininnu asiasta yleisölle. Rotukehän jälkeen piti odotella tovi ryhmäkisaa jossa Plättä sitten sijoittui toiseksi. Ruskan loppuskaba oli vasta kolmelta joten äkkiä autoon ja hurautettiin rajan yli.

Koska aikaa ei ollu runsainmitoin ei menty Ikeaan. Tiina halus käydä arabian myymälässä ja sen jälkeen oli vuorossa eläinkauppa josta koirat sai tuliaisia. Karkkikaupasta ois voinu ostaa vaikka ja mitä mut jääkaapin ovessa oleva hammaslääkärin kutsu hiukan rajoitti. Lelukauppa oli semmonen jonne meidän lapset ei taida koskaan päästä. Sieltä ei nimittäin varmaan saa lapsia pois. Kallelle ostin uuden traktorin, ja heti ison. Huomenna sillä tehdään lumityöt pihalla. Helkalle ostin marakassit joita soitteli illalla innoissaan. Itelle teki mieli ostaa Mamma Mu ja Findus och Persson -kirjat. Oispa iltasatuihin vähän vaihtelua kun lukisin Mimmi-lehmää ja Pesosta ruotsiksi. Vielä ennen takas näyttelyyn menoa käytiin systembulaketissa ja ruokakaupassa. Ensimmäisestä "soppaa" ja jälkimmäisestä ruusunmarjasoppaa.

Näytelypaikalla oli vielä parissa kehässä arvostelu kesken joten odottelua. Lopulta BIS-veteraanikehään päästiin. Koiria oli sen verran monta ettei Rupsu sijoittunut, mutta eipä meidän autoon ois enää mitään sopinutkaan. Kiitokset Tiinalle matkaseurasta ja koiraparkkina olosta. Kamerassa on pari sataa kuvaa, joten ehkä joku ois onnistunutki?

Plätän arvostelu: "Tehokkaasti liikkuva. Kauniit mittasuhteet. Pitkät korvat. Hienoilmeinen pää. Kauttaaltaan erinomainen rakenne. Hyvä karva ja väri. Miellyttävä luonne. 36cm" AVO ERI1 PN1 ROP RYP2 tuomari Hannu Talvi

Ruskan arvostelu: "Tehokkaasti liikkuva. Erinomaiset mittasuhteet. Jo hieman kuiva pää. Kauttaaltaan erinomainen rakenne. Hyvä karva ja 3-värinen. Esiintyy mallikkaasti ja liikkuu hyvin. 37cm" VET ERI1 PN3 ROP-VET tuom. Hannu Talvi