Joulut ja muut. Mutta ennenkaikkea kotona oleskelu. Huomenna alkaa koko perheen arki. Ipanat kävi eilettäin kokeilemassa "sinisessä hoidossa" oloa. Sininen hoito on Kallen sanonta uudesta hoitopaikasta, epäilen tai ainakin toivon että nimi tulee talon sinisestä väristä. Sen verran kivaa oli että vajaa pari tuntinen oli liian vähän eikä kotiin lähtö onnistunut kuin lupaamalla kirjastossa käynti. Helka nukkui ainakin siinä vaiheessa kun kotiin piti lähteä. Saa nähdä jatkuuko hauskuus jatkossakin.

Sunnuntaina maneesivuoro peruutettiin kovan pakkasen vuoksi. Sitä en muista mihin se päivä sitten meni. Ainoa muistikuva on että Eija piipahti parantamassa maailmaa ohikulkeissaan. Siinähän sitä tapahtumaa olikin.

Kalle pääsi maanantaina pikkumummulle yöksi. Oli kuulemma ollut lystiä. Mummua oli "ajelutettu traktorilla" matkalaukun kera moneen kertaan. Onpahan kuntopyörälle ollut edes jotain käyttöä.

Koirien päivissä ei ihmeitä ole ollut kun ei olla treenattu mitään. Reiska on Kemiin ilmoitettu kolmeen starttiin. Pariin näyttelyynkin on ilmot laitettu. Tiistain pitkän lenkin loppuvaiheessa Reiska oli taas hiukan jäykän oloinen, kotona BOT koiralle päälle pariksi tunniksi eikä  vaivoja enään näkynyt. Kyllä täytyy alkaa uskomaan tuon ihmeloimen pätevyyteen kun itse näkee.