Oon vähän ootellu josko joku ois piirtäny treenit jotta ois ollu kätsä ne sieltä kopsataSilmänisku. Täytyy nyt muistin aikana ne kuitenki kirjottaa tai sitte jää totaalisesti unholaan. Mukaan pääsi myös Papu kun ryhmässä oli tilaa. Paavo pääsee kenties toistekin...

Eka harkka: suorassa linjassa aita-putki-aita. Tarkoituksena saada etenevyyttä kun Sara oli palkkakupin kanssa maalissa. Plättä ei meinannu huomata putkea vaan porhalsi pari kertaa ohi suorittaen vain aidat. Papu tarvi pari itsetunnon kohotus hyppyä jotta homma alkoi toimimaan. Itsenäisesti ei uskalla mitään tehdä ja "väärällä" puolella toimiminen on vaikeaa eli tokokoira on puolivammanen.

Toinen pätkä: Sama putki ja aita mutta eka aita oli sellaisessa kulmassa että putken suu pimennossa. Plättä osaa hiukan hakea putkea itse, mutta Papu on ihan vietävä ja samalla odotettava  toisesta päästä. Tää oli mulle itelle vaikeaa kun ei muista ettei koira osaa minkään vertaa.

Vimppa pätkä: Oli kaikkiaan 5 estettä (aita-suoraputki-mutkaputki-suoraputki-aita). Eka kerran mentiin eikä meinattu ja toisella hiottiin. Papukin suoriutu hommasta hyvin eli mentiin kaikki viis estettä peräjälkeen. Jee! Jälleen itelle piiskaa kun ei odota koiraa. Plättä puolestaan porhalsi kaasu pohjassa niin että meni ekalla kierroksella mutka putken väärästä päästä. Toisella vauhti oli jo hallinnassa kun ohjasin sitä esteiden välissä  eli maltoin odottaa koiraakin. Hyvä treeni parempi mieliNauru.