Keskiviikoksi sovittiin personal trainerin kans aamuiset puomitreenit kentälle. Meillä kun on "joku" joka herää kuuden aikoihin joten koko sakki on hereillä melkeinpä ennen posteljoonia. No, tänä aamuna ei herännyt joku vaan eräät alkoivat liikuskella sen merkiksi klo5.45 että oli järkevin nousta. Tämä joku piti sitten herätää 7.30 että ehditään kahdeksaksi kentälle.

Plätälle oli vuorossa tutustuminen puomiin, keinuun ja renkaaseen. Puomilla ei ollut ongelmaa, vain vauhti meinasi mennä ohjaajalle liian kovaksi. Alastulo kontaktin makupalat olivat ilmeisesti syynä tähän. Rengas suoritettiin vain kutsuttuna. Eli ei itsenäisesti hypäten, tätä täytyy vielä treenata sillä tämä on ohjaajalle hiukan hankala kierrettävä. Kertaakaan Plättä ei kuitenkaan hypännyt renkaan ja kehikon välistä, mikä on positiivistä:) Keinulla meinasi pikkukoiralla mennä pupu hännän alle. Se meni aina reippaasti puoliväliin saakka jossa tajusi: "hei se kaatuu!" ja yritti hypätä pois. Valjaista kiinni pitäen suoritettiin muutaman kerran jonka jälkeen mentiin rohkaisuksi puomi uudestaan.

585088.jpg

Perjantaiksi sovittiin seuraavat treenit mutta koska satoi, homma peruttiin. Me ollaan sellaisia hyvän sään treenareita (ainakin silloin kun Kalle on mukana)...