8 viikon kunniaksi pennut kävi lähtötarkastuksessa Raahen eläinklinikalla. Samalla reissulla punnitsin pennut kun kotipuntarille ne ei mahdu eivätkä pysy. Koko poppoo oli terveitä ja priimoja lukuunottamatta Poppalooran napatyrää. Pirkkapekan pienet pallit oli semmoiset että Jamo uskalsi varmaksi luvata toisen, toivotaan että se toinenkin tulisi kuin kirsikaksi kakun komeudelle.

Poppaloora oli ainoa joka otti heti boksista päästyä jalat allensa, muut jähmettyivät vuorollansa oven eteen. Kummasti on Loppapoorankin luonteeseen tullut muutosta parissa viikossa. Mikähän ruma ankanpoikanen tämä koira onkaan loppupelissä. Painot olivat PP: 4750g, Poppanen 4000kg, Poppaloora 3800g ja Pompannappi 2850g. Pompannappi on kuin Plättä, Plätällä oli myös elämässä niin paljon muuta mielenkiintoisempaa kuin syöminen. Tuo pikkukoira tarttee täydellisen ruokarauhan jotta malttaa keskittyä siihen ruokakupin sisältöön. Jauheliha on sellaista josta jokainen pentu tykkää ja syövät ensimmäisenä kupista.

Pompannappi lähtee pennuista ensimmäisenä, Espooseen saakka. Muuton myötä kutsumanimeksi tulee Nappi. Muiden pentujen muuttopäivät on vielä auki. Vielä olisi tarkoitus ennen omiin koteihinsa muuttoa näyttää pennuille jänistä sekä uimarantaa.