Reiskaa tutkittiin torstaina Oulun akuutissa. Takajalkojen tunnusteluissa ja vääntelyissä aristi oikeaa polvea. Ei muutako koira unten maille jotta saapi kuvat ja tarkemmat tutkimukset. Röntgenkuvissa polvet olivat siistit ja terveet, samoin kuin lonkat. Selkää ei sitten kuvattu kuitenkaan, ehkä ois pitäny. Nukutuksessa polven liikkuvuus oli ollut ihan terveen polven juttu. Epäilykseksi sitten tuli ristisiteen rispaantuminen.

Hoidoksi lepoa ja viikon rimadyl kuuri. Mikäli ei auta annetaan kuukauden kuuri carthpropenia ja siitä seuraava vaihe on polven avaus jotta nähdään missä vika. Toivomme että koira toipuu tuosta edes nelijalkaseksi. Agilityt taitaa jäädä terveemmille tai ainaki edessä on tosi pitkä tauko.

Omassa mielessäni mietin syytä (tarviiko tommonen syyn?) polven "vammautumiselle" kun mitään näkyvää ei ole tapahtunut. Voisko syy olla kuitenki selässä mikä olis rasittanu polven? Ei auta ku kuvauttaa selkäki jotta saan rauhan mietteilleni. Tosin ne Jutan kohdallaki mun diagnoosit ei sitten silmäpeilauksessa käynytkään toteen, mutta niinhän se on että terve kunnes toisin todistetaan.