Tiistain treeneissä eka kurvi oli punaiset 1-7. Päästiin vauhdin makuun heti alussa. Tein persjätön 5-6 väliin ja sitten "vääränpuolen pujottelu". Melkein jo näytti siltä että ollaan treenattu sitä mutta ei. Ja kun pujottelu alusta niin Reiska on ihan tööt, kuin ei ikinä ois moisia kepakoita nähnytkään. Tätä toistui sen verran monessa pätkässä että tulin siihen tulokseen että Reiskan aivot on kuin se labyrinttipeli jossa vipuja kääntelemällä kuula pitää saada kulkemaan reitti läpi. Reiskalla näytti tuo kuula välillä tippuvan niistä rei´istä kun väliin oli ihan ulkona pelistä. Myös puomin alastulokontaktilla oli tarjolla loikkaa ilmojen halki.

Kuva

Seuraava pätkä oli mustat 1-8. Puomin alastulo tarkasti, ongelmitta 2-putkeen, persjättö ennen A:ta, 4-hypylle ei meinannu napanuora riittää vaan koira oli vietävä suht lähelle. Jälleen persjättö 5-6 väliin ja kun sain koiran putkeen tulin 7-putken ja pussin väliin. Tää loppu meni helposti ja pystyin jopa toisella kertaa ohjaamaan 7-putkeen aika läheltä pussin suuta.

Viimenen pätkä oli vaativa siniset 1-15. Jätin Reiskan lähtöön istumaan ja otin niistolla toisen hypyn jälkeen putkeen. 5-putkelle sain viedä tarkasti, samoin renkaalle. 10-11 väliin persjättö ja sitten työmaata riittikin saada 13-putkeen kun Reino meinas aina tulla ohi. 14-hypyllekin saatiin lopulta ohjaaja ehtimään kun tein valssin ennen sitä. Kovasti sai juosta. Ja taas huomas että Reiskan dieselmoottorille ei sovi lähtöön jättö kun vauhdin saaminen kestää niin pitkään.