Koko viime viikon on ollut ihan kiitettävästi iltaohjelmaa. Maanantaina olis ollut omat treenit mutta ne jäi väliin. Tiistaina olin vetämässä tokokurssia ja otin Papun mukaan "mallikoiraksi" eli treenattiin kurssin lopuksi omia juttuja. Seuraamiseen olen erittäin tyytyväinen, tosin väljää se on vieläkin mutta tehotsemppi on auttanut. Liikkeestä maahan meno jäi seisomiseksi, ja kaukoissa ei noussut istumaan joten näissäpä ensi viikolle aherrettavaa.

Keskiviikkona oli agilityn vetovuoro ja suunnitelmissa oli ottaa silloinkin Papu mukaan kentälle tokottelemaan agin jälkeen. Jouni kävi kuitenkin koiran kanssa metsällä niin tokotreenitjäi siltä päivää väliin.

Viikon oman jännityksen toi lauantain pentunäyttely ja sen valmisteluihin, sillä kennelliitosta (show medialta) tilaamani tavarat eivät tulleet tiistainakaan ja soitto sinnepäin tuotti tuloksen että tilaus ei koskaan ole edes mennyt perille. Onneksi postitttivat ne saman tien ja paketti tuli torstaina. 250 lappua tuli yötyönä kirjoitettua Marikan ja Kirsin täytettyä osansa.

Pentunäyttelyn perjantain talkoissa meitä oli mukana kaikkiaan 6 ahkeraa, kyllä se näyttely pystytetään pienemmälläkin porukalla vaikka aikaa meneekin enemmän. Ja lauantai vietettiin sitten näyttelyn merkeissä toimistolla ja kehätuuraajana. Papu osallistui kummityttöni Millan kanssa junior handler-kisaan. Koitos oli molemmille ensimmäinen ja hienostihan se sujui vakka Milla ei ole päässyt harjoittelemaan Papun kanssa sitten Kiimingin näyttelyn. Aamulla vähän kertausta ja sitten vain kisakehään. Millan ikäryhmässä oli 6 kilpailijaa ja Milla sijoittui upeasti viidenneksi! Hyvä Miltsu!

925402.jpg"Milla ja ufokoira"

Viime lauanataina etsinnöissä haettu henkilö oli löytynyt pelastushelikopteri Sepen avustuksella.