Tänään pääsi Ruska kaupungille, oli nimittäin aika uusia rokotukset. Yllättävän helposti koiran sai autoon, nimittäin hyppäsi ihan itse. Rusakko kun ei tykkää juurikaan matkustelusta ja ei siksi kovin innolla ole mennyt autoon. Elukan odotushuoneessa meinasi vähän Ruskaa jänskättää ja kun hoitovuoro tuli ei meinannut oviaukosta osua sisälle. Puntarin kautta pöydälle piikitettäväksi. Yllätyin suuresti että vaaka näytti vain 9.5kg! Ja koira näyttää jouluporsaalta jonka vuoksi laihduttanut. Ei ihme että on nälkäinen, tosin luulen että näyttelykauteen mennessä kiloja on pari lisää. Lääkäriltä kurvattiin pikkumummon luokse kahville. Ruska oli suorastaan villinä siellä, leikki itsekseen pallolla ja pöydän alla oli välillä tungosta kun Kalle ja Ruska siellä kisasivat. Ehkä nämä harvinaiset vierailureissut virkistää Ruppanankin.

Kallen riemun hetki koitti kun postissa tuli uusi beagleharrastajien lehti. Seisaalteen sitä selailin jolloin Kalle tuli lehteä osoittaen ja ihan innosta kiljuen "Tättä, Tättä!". Minä katoin etukantta ja sanoin että ei ole Plättä, mutta niin vain pikku-ukko sinnikkäästi osoitti lehteä ja sanoi "Tättä". Vasta silloin tajusin että Plätän kuva tosiaan oli takakannessa. Heti tuli hirvee ikävä, onneksi Jouni lähtee huomenna hakemaan Tättäräisen kotiin, tosin Mikkelin kautta mutta kotiin kuitenkin. Ihana saada elämisen riemua taloon, katotaan kenellä on ollut suurin ikävä :o)

Itselläni alkoi joululoma ja töihin menen vasta ensi perjantaina. Katsotaan montako yötä menee valvoessa kun viimeksi yövuorosta normaaliin elämiseen palautuminen kesti melkein pari viikkoa. Ostin tänään lisää villaa, kaupassa katsoin sitä punaruskeaksi, mutta kotona tuppo näytti enempi oranssilta. Pitää vissiin ottaa koira mukaan kauppaan jotta voipi verrata väriä. Taidan kokeilla saako villatuposta labradoria, musta sentään on mustaa. Edellinen on nimetty Jossun ehdotuksesta Peedeliksi (=Puudelibeagle).