Reiskan kans päästiin aloitteleen kenttätreenit Käpiksessä keskiviikkona kun varattiin oma vartti. Tiina otti koirillensa edellisen vartin joten meillä oli puolituntia tehokasta treeniaikaa kolmelle koiralle. Esteet oli valmiina ja estekartta oli julkaistu aiemmin kerhon forumilla joten pystyi ennlta suunnittelemaan mitä tekee. Tämä jos mikä on tehokasta kun senkus vain menee ja treenaa. Ei ole odottelua ja tuossa vartissakin saa paljon aikaa. Me oltii jopa nii tehokkaita että lopetettiin viis minsaa etuajassa.

Reiskan kanssa otettiin kolmen hypyn suoraa jonka päässä mutkaputki, lähettämisenä, vedätyksellä ja putken molempiin päihin. Pujottelua jankattiin kans kun se on se meidän haastavin este. Loppuun vielä puomin kontakteja. Puomi-aita takaakiertäen-puomi. Lähtöön jätettiin makupalakuppi ja se tuotti Reinolle hiukkasen kiirusta aidalla. Se nimittäin väliin yritti oikoa kiertämällä vain hypyn, hyppäämällä väärään suuntaan ja vain oikasemalla heti puomin jälkeen takaspäin. Tässä oliki tosi malttitreeniä koiralle. Hyvin se teki kun ei antanut muuta mahdollisuutta ja ne juoksukontaktit oli hienoja!

Perjantaina treenattiin Jokirannan Jossulassa. Ekaksi punaiset 1-12. Reiska tuli ohi renkaan, 6-putkeen irtosi hyvin, 9-putken jälkeen sain pitää kiirettä että ehdin 10 jälkeen ohjata aidalle ettei tule ohi.  Seuraavaksi mustat 1-4. Hikistä hommaa ihan kirjaimellisesti kun tuo pujottelu tökkii ja vielä enempi tuolta "väärältä" puolen. Mä en vaan yksinkertaisesti hallitse toisenpuolen ajattelua edes. 4-hypylle oli meno vähän hakusessa kun yritin liian aikasin lyhyellä omalla liikkeellä sen saada sinne.

Sitten siniset 1-10. Päkfläpit 2-3 ja 7-8, lisäksi tein vielä persjätön 8 ja 9 jälkeen onnistuneesti. Tää oli semmonen Reiskan parasta menoa-rata. Kokeiltiin vielä semmonen uskallias testi Reiskalle tällä pätkällä  että 5-putken jälkeen juoksin 6-7 esteiden kentän reunan puoleiseen väliin ja vedätin persjätöllä (tää ristittiin jokirantalaiseksi) hypyt, 8-hypylle työntö ja persjättö ja vielä yks persjättö 9-hypyn jälkeen. Hurjaa, mutta Reiskalle tää sopii. Se tuli putkesta kuin nato-ohjus ja teki vielä puhtaan pätkän. Tää oli semmonen onnistumisen fiilis että näillä eväillä jaksaa. Loppuun vielä A-D molemmin puolin.