Plättä pääsi Limingan mejäkokeseen! Papu on varasijalla 11.

Lauantai-iltana käytiin tekemässä Tiinan kanssa jäljet Plätälle ja Friidalle. Tiina ja Friida-welshi pääsivät molemmat eka kertaa kokeilemaan tätä lajia. Plätälle tein AVO-luokan mallisen, ei kuitenkaan niin pitkää ja kulmiin tein makaukset (vaikkei ollu tarkotus niitä tehdä). Friidalle tehtiin reilun sadan metrin kaareva johon puoliväliin makaus.

Sunnuntai aamuna koirien kanssa metsään. Ekaksi vuoroon pääsi Friida joka jäljesti kuin vanha tekijä. Lopussa koiran ilme kertoi että olimme aliarvioineet sen kyvyt tekemällä niin lyhyen jäljen! Ettäs kehtaavat. Plättä valjaisiin seuraavaksi. Pikkukoira meni taas tyypilliseen tapaan reipasta tahtia, nyt ei tehty montaa ylimääräistä hommaa vaan edettiin jälkitarkasti, makaukset kiinnosti taas sekunnin sadasosan verran. Eka kulma meni hyvin, toisella rengasti ulkokautta. Viimeisellä osuudella piti kuulostella Friidan haukkumista autossa pariin otteeseen, mutta palasi oma toimisesti jatkamaan työn loppuun. Selvästi Plätän jäljestysvarmuus on parantunut, makaukset tuottaa ohjaajalle päänvaivaa edelleenkin...

Jutta ja Papu on aloittaneet juoksun, joten täytyy perua perjantain tokokoe ja toivoa että Plättä venyttäisi aloitusta ainakin viikolla.