Plättä ja Ruska oli ilmoitettu Tornioon, ihan vaan siksi että ois joku toinen syy ajaa Haaparannan suuntaan. Onneksi beaglekehä oli aamulla heti ysiltä niin ois hyvää aikaa shoppailla vaikka koirat sattuiskin menestymään. Aamu kuudelta mittarin elohopea oli vajonnut -32C eikä yhtään ilahduttanut huomata että farmariautosta oli tullu perusmalli sillä peräkontti ei auennut.  No kaks pikkubeagleä matkusti siten turvaistuimissa. Tornioon asti oli todennäköisesti pakkasta sillä toyon mittarista loppuu lukemat -30 eikä kylmempää keliä näytetä. Luettelon jätin taas ostamatta hinnan takia (5€). Plätän luokassa oli kaksi koiraa, Lyylin jäätyä pois. Tuomarina oli Sakari Poti ja ilmeisesti oli joskus saanut "kynsilleen" beagleltä sillä nykäisi kädet pois koiran liikahtaessa kun alkoi kattomaan Plätän suuhun.

Ruska oli jälleen yksin mummoluokassa ja esiintyi yllättävän "nälkäisesti" eli reippaasti. PN-luokkaan joutui sitten Tiinakin ekan kerran handlaamaan beagleä ja hyvin näytti sujuvan. Käyttöluokan narttu ykkönen (sehän tiiettiin jo aiemmin), Plättä kakkonen ja Ruska kolmas. Kehän jälkeen suunnattiin suoraan Haaparantaan kun ei ryhmäkehää tarvinnu jäädä odotteleen vaan isot kehät olis vasta klo16.

Koska Ruotsissa ei ollut auki vasta kuin ruokakaupat, piipahdettiin siis siellä. Ikean parkkiksella juotiin kahvit odotellessa kauppojen aukeamista. Ensin vuorossa lelukauppa mistä meinattiin selvitä ilman ostoksia, karkkikaupasta ei moista pelkoa ollut. Ja kun aikaa vielä päätettiin tehdä pikareissu ikeaan. pikanen se tosiaan oli sillä läpimenoaika oli 8 minuuttia. Kassalla jonotettiin toiset joten ei tyhjin käsin siellä juostu. Ostamista ei hidastanut ollenkaan tieto siitä että peräkontti ei aukea vaan kaikki on sullottava ihmisosastolle. Vielä parit shoppailut ja suunta takas näyttelypaikalle.

Näyttelypaikalla hain toimistolta paketin joka oli sinne toimitettu, oikein paljon kiitoksia Kristiinalle "palkinnosta". Ja koska ryhmäkisojen alkuun ois ollut vielä reilu kaks tuntia ilmoitin Ruskan pois jäännistä ja lähdimme ajamaan kohti etelää. BIS-vetskukehässä olis ollu vain neljä koiraa joten sijoitus ois ollu varma. mutta ei harmittanu kun siinä vaiheessa oltiin jo lähes kotona, mitä nyt etsittiin kookospähkinää ja riideltiin ostoksista joita kumpikaan ei tunnustanut ostaneensa. Kiitti Tiinalle hauskasta seurasta ja piipahtamisesta kehässä.

Plätän arvstelu: " Keskikokoa hieman pienempi, mittasuhteiltaan hieman pitkä. Kevyt tyyppinen. Kaunispiirteinen pää. Hyvät vahvat korvat. Erinomainen runko ja raajarakenne., pysty tanakka häntä. Hyvä karva. Kevyt liike. Esiintyy mallikkaasti ja pirteäasti. Kokonaiskuva erinomainen. " AVO ERI1 PN2 tuom: Sakari poti.

Ruskan arvostelu: "Keskikokoa pienempi. Oikeat mittasuhteet. Hieman kevyttyyppinen. Ikäisekseen hyvässä kunnossa. Hieman kevyt kaunispiirteinen pää. Tiivis runko, hyvät kulmaukset. Raajaluusto saisi olla vahvempaa. Pysty tanakka häntä. Kevyt kimmoisa liike. Esintyy mallikelpoisesti ja pirteästi." VET ERI1 PN3 ROP-VET tuom: Sakari Poti.